Zbrusu nová Kia Seltos představena

KIA odhalila Seltos světové veřejnosti na speciální akci v indickém Dillí.

Cílená propagace v Plzni

Model Seltos charakterizují výrazné designové prvky, které tomuto kompaktnímu SUV dodávají auru neokázalé sportovnosti. Model spojuje vysoce moderní technické prvky výbavy, prostornost na vrcholu třídy a sestavu špičkových bezpečnostních prvků. V nabídce pohonných jednotek najdeme vysoce hospodárné benzínové a naftové motory Smartstream.

Komentuje Han-Woo Park, prezident a generální ředitel společnosti Kia Motors Corporation: „Seltos je pro značku Kia významným vozem, neboť bude hrát klíčovou roli v rozšiřování našeho celosvětového působení, zejména na tak prioritním trhu, jakým je Indie. Využili jsme naše silné stránky v oblasti designu, kvality a technologií, abychom naplnili potřeby zákazníků na indickém trhu.“

„Seltos míří na duchem mladé a technicky zaměřené zákazníky, neboť doslova přetéká našimi nejmodernější technologiemi a prvky bezpečnostní výbavy. Tato světová premiéra je pro značku Kia významným milníkem, neboť dokládá naše zasazení o indický trh – a toto je jen začátek. Kia má v této úžasné zemi velké plány.“

Seltos nabízí za investované peníze mimořádnou hodnotu – díky mnoha technologickým prvkům pro maximální konektivitu a bezpečnost, velkorysému interiéru pro pohodlné cestování pětice lidí a vysoké úrovni prostornosti a variability.

Kia plánuje zahájit prodeje v Indii s historicky nejvyšším počtem prodejců automobilového nováčka na tomto trhu. Kia rovněž uzavřela partnerství s osmi předními finančními ústavy v Indii, které budou zákazníkům z celé země nabízet komplexní služby financování.

Seltos se bude vyrábět pro osm různých regionů ve dvou výrobních závodech Kia – v okrsku Anantapur v indickém Ándhrapradéši, resp. v korejském Kwangdžu. Celosvětové zahájení prodeje tohoto modelu je naplánováno na druhou polovinu roku 2019.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 24.06.2019 07:26



1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka