Zdravě a hRAWě s Eta Vital Blend 1.září v Klatovech

Máte rádi zdravé vaření? Zveme vás ve čtvrtek 1.9.2016 do prodejny ELEKTRO EFEKT s.r.o. v Klatovech na předváděcí akci vysokootáčkového mixéru Eta Vital Blend a domácí pekárny Eta Delicca. Ochutnávka je u nás samozřejmostí a zcela ZDARMA!

Cílená propagace v Plzni

Zdravě a hRAWě s Eta Vital Blend

Zveme vás ve čtvrtek 1.9.2016 na naši prodejnu ELEKTRO EFEKT v Klatovech, kde pro vás bude připravena předváděcí akce vysokootáčkového mixéru Eta Vital Blend a domácí pekárny Eta Delicca.

Ochutnávka ZDARMA

Multifunkční vysokootáčkový mixér Eta Vital Blend mixuje, míchá, seká, drtí led, pomůže s přípravou pomazánek, oříškových másel a je především specialistou na smoothies - v dnešní době tak oblíbené zdravé nápoje. Jste-li milovníkem RAW stravy, i pro Vás bude užitečným pomocníkem. Díky vysokým otáčkám (28.000 otáček / minutu) a příkonu (1600 W) rozmixuje dohladka tak tvrdé potraviny jako je například červená řepa nebo arašídy.

Pochutnejte si každé ráno na čerstvém a voňavém chlebu

Díky pekárně chleba Eta Delicca si můžete vychutnat každé ráno čerstvé a křupavé pečivo. Pekárna je vhodná i pro lidi trpící různými alergiemi a celiakií. Dokáže připravit i bezlepkový chléb. Je vybavena celkem 12 programy a nechybí ani program propřípravu domácí marmelády.

Těšíme se na Vás!

TIP pro milovníky akcí a slev: Více zajímavých a užitečných pomocníků do své domácnosti za rozumné ceny naleznete v eshopu www.elektroefekt.cz.

Autor: ELEKTRO EFEKT s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka