Zkušenost zákazníka, který vyrazil na dovolenou v obytném voze Weinsberg

Paní Ivana si na 14denní dovolenou zapůjčila obytný vůz Weinsberg. Jaké jsou její zážitky a zkušenosti? Přečtěte si celý článek!

Cílená propagace v Plzni

Vážíme si reference a doporučení od naší zákaznice. Jsme rádi, že si dovolenou s obytňákem pěkně užila i s celou rodinou

V neupravené podobě zde zveřejňujeme názor paní Ivany:

"Výhody obytňáku jsou více než lákavé. Obytňák vám dává volnost. Padne-li na vás během cesty únava, jednoduše zastavíte a natáhnete se na pohodlnou postel.  Přepadne-li vás v horkých letních dnech chuť na chlazený nápoj, v lednici najdete orosený mok. Přepadne-li vás hlad, připravíte si kdekoliv a kdykoliv teplý pokrm. Po ruce máte samozřejmě i toaletu a sprchu. Vše máte u nosu. Každý den vaší dovolené strávíte jinde, každý den budete mít jiný pohled z okna vaší ložnice. V obytňáku jsme strávili 14 dní. Mnohdy jsme vůbec neřešili kempy a spali jak se říká "nadivoko". Nic nám nechybělo. Baterie se v klidu dobila za jízdy, plyn v pohodě vydržel ten, co nám dali v půjčovně. Nemuseli jsme řešit vybalování....nic. Prostě pohoda, jen otočíš klíčkem a bydlíš. Za nás určitě dovolenou na kolech doporučujeme. Je to vítaná změna!" Ivana J.

Plánujete výlet či dovolenou s obytným vozem, karavanem?

Rádi vám pomůžeme a poradíme s výběrem toho správného obytňáku. Kontaktujte nás!
Těšíme se na vás!

Tým KARAVANY WEINSBERG

E-mail: info@karavanyweinsberg.cz
Facebook:
Weinsberg CZ
Web:
 www.karavanyweinsberg.cz

Fotogalerie
Autor: Obytné vozy, karavany Weinsberg Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka