Zubní implantologie je dlouhodobým řešením

Společnost Krbec Dent s.r.o. prodává dentální materiály, zubní implantáty, dezinfekce a přístroje pro zubní lékaře i laboratoře.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zubní (dentální) implantologie je speciální odvětví oboru stomatologie. Zubní implantáty se zasazují do kosti v čelisti a tím se nahrazuje chybějící zub. 

Titanové zubní implantáty jsou profesionálním a dlouhodobým řešením

Díky moderním lékařským postupům a technikám můžeme v dnešní době nahradit chybějící zuby aniž bysme museli ostatní zuby brousit přímo ve vybavené zubní ordinaci. Zubní implantáty se používají jako náhrady za ztracený zub nebo nahrazují více zubů, pokud musí lékař řešit větší počet mezer v chrupu pacienta. 

Máte jakýkoliv dotaz k zubním implantátům? Kontaktujte nás, prosím!

Školení a odborný servis přístrojů jako přirozená součást služeb

Firma Krbec Dent s.r.o. prodává řadu přístrojů pro zubní laboratoře a zubní ordinace, poskytuje svým zákazníkům i poradenské služby a profesionální záruční i pozáruční servis přístrojů nejrůznějších značek. Zákazníci se tak mohou spolehnout, že pro zakoupené mikromotory, pískovače, brusky na sádru, vakuové míchačky, elektrické nože, pece, párové čističky i ostatní laboratorní přístroje budou mít vždy garantovánu odbornou péči. Navíc vpřípadě opravy např. laboratorního mikromotoru je firma schopna po dobu opravy zapůjčit mikromotor náhradní.

Firma Krbec Dent s.r.o. si zakládá na uceleném zákaznickém servisu. Pravidelně proto pořádá specializovaná školení pro zubní techniky a zubní lékaře, a to nejen v České republice, ale i v zahraničí. Tematická nabídka seminářů je široká – od otiskování ve fixní protetice až po implantologii.

Krbec Dent s.r.o. je zárukou profesionálního zajištění materiálních potřeb zubních ordinací a laboratoří.

KONTAKTY:

Krbec Dent s.r.o.
Úněšovská 20/2114
323 00 Plzeň
www.krbec.cz

Email: info@krbec.cz
Tel.: 377223 380

Autor: Krbec Dent s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 12.09.2016 14:21



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka