Den otců a dědů

ne 21.06.2020 - 21.06.2020 13:00 Škodaland

Akce ukončena !



Den otců nemá v České republice tak dlouhou tradici jako Den matek nebo Den dětí. Otec, který má v rodině svou velmi podstatnou roli bývá v tomto ohledu trochu opomíjen, proto se Městský obvod Plzeň 3 spolu s organizací Nošenky z Plzně, z.s. a společností Universal ITG Company rozhodl opět uspořádat akci nazvanou Den otců a dědů, aneb Táto, dědo, pojď si hrát!


Den otců nemá v České republice tak dlouhou tradici jako Den matek nebo Den dětí. Otec, který má v rodině svou velmi podstatnou roli bývá v tomto ohledu trochu opomíjen, proto se Městský obvod Plzeň 3 rozhodl opět uspořádat akci nazvanou Den otců a dědů, aneb Táto, dědo, pojď si hrát!

Tato akce byla premiérově uspořádána v roce 2019 Cílem akce je dopřát tatínkům a dědečkům možnost aktivníhoa smysluplného trávení společného času s rodinou. V rámci akce budoupřipraveny aktivity, které zajisté budou bavit i matky a ostatní členy rodiny.

 - vyzdvihnout tatínky a dědečky nejen jakoživitele rodiny, jako muže, kteří poskytují oporu svým ženám a svým dětem

- poukázat i na jejich hravou až chlapeckoustránku, kdy tatínkové a dědové nejsou jen respektovaným a uznávanýmvzorem v rodině, ale také kamarádem, se kterým si děti užijí mnoho zábavy ipoznání

- pro tatínky a dědečky budou připravenysoutěže a hry, historické dílny a aktivity, kapely, stánky pro sportovní vyžitía poměřování sil a v neposlední řadě dobré, kvalitní a zdravé jídlo apití.


Komentujte...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
  • V Lukách 34/2976, 32100 Plzeň

Úřad městského obvodu Plzeň 3