Půl století s rysem ostrovidem

čt 12.09.2019 18:00 Městská knihovna Klatovy

Akce ukončena !



Ráda bych Vás pozvala do Klatov na přednášku o rysu ostrovidovi, jeho ekologii, biologii a ochraně a téměř půl století staré historii jeho návratu do přírody Šumavy a Pošumaví. Přednášku povede zoolog Správy Národního parku Šumava, Luděk Bufka, který se již od 90. let věnuje monitoringu a ochraně této šelmy. Přednáška se uskuteční 12. září 2019 od 18 hodin v prostorách Městské knihovny v Klatovech (v sále v 2. patře). Přednáška je organizována jako doprovodný program k výstavě Sblížení: lidé


Přednáška o rysu ostrovidovi, jeho ekologii, biologii a ochraně a téměř půl století staré historii jeho návratu do přírody Šumavy a Pošumaví. Přednášku povede zoolog Správy Národního parku Šumava, Luděk Bufka, který se již od 90. let věnuje monitoringu a ochraně této šelmy.

Přednáška se uskuteční 12. září 2019 od 18 hodin v prostorách Městské knihovny v Klatovech (v sále v 2. patře). Přednáška je organizována jako doprovodný program k výstavě Sblížení: lidé a velké šelmy Šumavy, která je nyní k vidění také v prostorách Městské knihovny.


Komentujte...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
  • Balbínova 59, Klatovy