ZPRÁVY Kultura Plzeň

V sadovém okruhu se lze v horkých letních dnech osvěžit pod mlžítkem

Příjemné osvěžení v horkých letních dnech poskytují občanům i návštěvníkům centra Plzně dva nově instalované mlžící sloupky. V sadovém okruhu je nechala instalovat Správa veřejného statku města Plzně.

0

Včera REGIONPLZEN.CZ

Annínsko zve na pouť s korunovací sklářské královny

Už podeváté ožije o tomto víkendu šumavský Annín a jeho okolí tradiční sklářskou anenskou poutí. Třídenní slavnosti před lety založili místní občané.

0

Před 2 dny REGIONPLZEN.CZ

Jak se finančně zabezpečit na důchod

Naučte se, jak se finančně zabezpečit na důchod! Objevte klíčové strategie pro bezstarostnou budoucnost. Nezmeškejte naše odborné tipy!

6

Před 2 dny Mediální skupina Region24

Pivovar Elektrárna láká na letní novinku: svěží Sunrise IPA

Experimentální pivovar Plzeňského Prazdroje pod značkou Elektrárna osvěžil nabídku letních speciálů novinkou Sunrise IPA.

0

Před 3 dny REGIONPLZEN.CZ

Škoda Kodiaq Sportline s emotivním designem nebo modernizovaná Škoda Octavia?

Druhá generace modelu Kodiaq se rozrůstá o dynamicky laděnou variantu Sportline. Ta je dynamičtější, robustnější a má emotivnější design. Stejně jako ostatní verze se dodává v pětimístném i sedmimístném provedení. Nejprodávanější model značky Škoda - Octavia je však opět modernější a ekologičtější, nyní dostupný ve všech variantách. Zachovává si příznivé ceny, přestože nabízí bohatou výbavu už v základním provedení. Nově mohou zájemci o sportovní svezení volit variantu RS.

0

Před 3 dny Michal Dvořák

Plzeň zahajuje stavbu městského úseku železniční cyklostezky do Chrástu

Město Plzeň zahajuje stavbu posledního úseku stezky pro pěší a cyklisty na tělese zrušené železniční trati v Plzni pod Chlumem. Stavba za téměř 21 milionů korun včetně DPH naváže na nedávno otevřený úsek do Chrástu.

0

Před 3 dny REGIONPLZEN.CZ

Optický internet: Co to je a proč je tou nejlepší volbou?

Co byste si počali bez spolehlivého rychlého připojení? Ať už pracujete z domova, streamujete, hrajete online hry nebo sdílíte velké soubory, potřebujete internet o rychlosti blesku – a to vám poskytne právě optický internet.

19

Před 3 dny Mediální skupina Region24

Po dubu u muzea ošetří injektáž další stromy v Plzni

Další stromy, které rostou na území města Plzně, budou ošetřeny tzv. půdní injektáží, tedy technologií zlepšující odolnost dřevin vůči škůdcům a chorobám.

0

Před 4 dny REGIONPLZEN.CZ

Letní nostalgické jízdy pokračují ve středu na Břassko

Ve středu 24. července pokračují Letní nostalgické jízdy Plzeňským krajem. Tentokrát se milovníci historie mohou svézt lokomotivou Hektor do Stupna na Rokycansku, kde na ně bude čekat řada zážitkových cílů.

0

Před 5 dny REGIONPLZEN.CZ

Ministerstvo vnitra poskytne Plzni tři miliony korun na prevenci kriminality

Téměř tři miliony korun je celková suma, kterou obdrží město Plzeň od Ministerstva vnitra České republiky jako neinvestiční dotaci na několik projektů v oblasti prevence kriminality.

0

Před 5 dny REGIONPLZEN.CZ

Se senátorem Pavlem Karpíškem na kole po severním Plzeňsku

S Pavlem Karpíškem, starostou Vejprnic a senátorem za obvod Rokycany, sdílím nejen křestní jméno, ale také vášeň pro cyklistiku. Tato společná láska nás přivedla k pravidelným vyjížďkám po krásách severního Plzeňska, z nichž se rodí i tyto inspirativní články.

0

Před 5 dny Mediální skupina Region24

Doubravka a Lobzy budou slavit 100 let od připojení k Plzni

Festival Náplavka na Úslavě, velká open air akce u svatého Jiří na začátku září, rytířský turnaj na svatého Václava nebo speciální procházky po Doubravce a dětská stopovačka 28. října.

0

Před 6 dny REGIONPLZEN.CZ

V Plzni se bude hrát v ulicích. Mezinárodní dixielandový festival přiváží jazzmany

V sobotu a neděli 27. a 28. července se koná devátý ročník Mezinárodního dixielandového festivalu Plzeň, který se věnuje prapočátkům veškeré populární hudby - tradičnímu jazzu.

0

Před týdnem REGIONPLZEN.CZ

Rekonstrukce záchranné stanice živočichů startuje

Rekonstrukce plzeňské stanice slavnostně odstartuje ve středu 24. července. Zvířecí záchranáři prosí o finanční podporu také veřejnost.

0

Před týdnem REGIONPLZEN.CZ
Vizovické Trnkobraní 2024