3. Nosící ples aneb podzimní listohrátky

3. ročník plesu, který se koná v sobotu 17.11.2018 v Sokolovně na Bolevci od 14 hod. Přijďte se pobavit, zaplesat a zároveň podpořit hospic Domov

Cílená propagace v Plzni

3. Nosící ples aneb podzimní listohrátky

Jedná se o 3. ročník plesu, který se koná v sobotu 17.11.2018 v Sokolovně na Bolevci od 14:00 do večerních hodin, neboť na ples mohou dorazit celé rodiny se svými dětmi jakéhokoliv věku. Ples je benefiční, výtěžek z plesu bude věnován hospicu DOMOV (http://domov-plzen.cz/). Pro každé dítě je připraven dáreček u vstupu.

Ples bude zahájen ve 14:00 a v 15:00 vystoupí Divadlo Jitule a Dadule s představením Pohádky z kufru. Následovat bude tanec při hudbě kapely Relax. Pro účastníky jsou připraveny workshopy, koutek pro nejmenší, malování na obličej a v průběhu plesu také hry pro děti a dospělé. K dispozici bude i fotokoutek. V rámci akce podpoříme celoroční aktivitu spřízněných maminek a na plese vystoupí skupina TanynyMaminy s hudebním a tanečním představením maminek s dětmi.

Moderátorkou plesu je Táňa Krchovová.

Hřebem večera je křest Kontaktního nosícího kalendáře.

Více informací o plese na https://www.facebook.com/events/166734557417669/

Máme tady posledních pár volných míst tak neváhejte s rezervací vstupenek. Užijí si to nejen vaše děti, ale i vy dospělí. 

Rezervace vstupenek na nosiciples@gmail.com

Autor: Nošenky z Plzně, z.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka