5 důvodů, proč vyrazit na vysněnou dovolenou obytným vozem

Češi si oblíbili cestování obytným vozem. Přemýšlíte i vy, že se vydáte v létě za dobrodružstvím a užijete si dovolenou po svém? Ať už se chystáte půjčit nebo pořídit svůj obytný vůz, přinášíme 5 výhod, díky kterým je tento typ cestování ta správná volba.

Cílená propagace v Plzni

Ideální dopravní prostředek na dovolenou s dětmi

Obytný vůz nabízí pohodu a komfort, kterou ocení nejen vášnivý dobrodruzi, ale také rodiče s dětmi. Chce se vašemu dítěti spát? Potřebujete jej nakrmit? V obytném voze si nemusíte dělat žádné starosti. Nemusíte řešit ani návaznosti spojů, zpožděný let nebo limitní váhu vašich zavazadel. Prostě si zaparkujete obytný vůz před váš dům, naložíte si vše, co potřebujete a vyrážíte! Navíc máte během své dovolené všechno po ruce, takže nemusíte řešit, že jste nechali dětskou osušku v pokoji na hotelu.

Svoboda a flexibilita

Chcete na místě zůstat o den déle nebo jste se zrovna rozhodli pro jinou trasu? Není problém. Své plány můžete libovolně měnit a můžete navštívit místa, které byste v programech cestovních kanceláří hledali jen těžko.

Zážitky a dobrodružství trošku jinak

Chcete si užít snídáni nebo romantickou večeři s výhledem na krásnou krajinu, slunné pláže nebo noční oblohu? Cestování obytným vozem nabízí luxus v podobě nevšedních a nenapodobitelných zážitků. Objevte místa, která jsou obyčejným turistům skrytá.

Je to jednoduché a ušetříte

Nepotřebujete žádný speciální řidičský průkaz. Můžete přenocovat téměř kdekoliv, protože nejste vázáni na služby hotelu/kempu. Stačí najít vychytané aplikace, které zobrazují dostupná místa pro bezpečné a pohodlné stání či spaní. Máte k dispozici plné vybavení, a tak nemusíte platit drahé večeře v restauracích. Uvaříte si přesně to, na co máte chuť a ještě u vaření můžete pozorovat nádhernou přírodu.

Kde si obytný dům půjčit nebo koupit?

Obytné vozy Plzeň zajišťují pestrou nabídku různých značek nejen ke koupi, ale také k pronájmu. Navíc se díky kvalifikovanému personálu nemusí bát ani tací, co se na dovolenou obytným vozem chystají poprvé. Obytňáky Plzeň poskytují cenné rady na cestu včetně užitečných aplikací a webových portálů, které se na cestě budou jistě hodit. Vzhledem k současné situaci jsou také všechny obytné vozy důkladně čištěny ozonem. Po dobu půjčení obytného vozu vám navíc uschovají vaše osobní auto.

Tak na co ještě čekáte? Vyražte letos na dovolenou ve velkém stylu!

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka