AC SPARTA PRAHA cycling ukončila přípravu a začne závodit

Týmové soustředění v Toskánsku bylo posledním bodem pětiměsíční přípravy cyklistické Sparty. Předzávodní 14-ti denní kemp týmu z Rokycan zahrnoval i dva testy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Páteční časovku na 16 km vyhrál Jan Stöhr před Jiřím Nesvedou a Jonášem Vojtěchem a sobotní závod na 35 km s cílem na vrcholu Voltera ovládl jeho bratr Pavel Stöhr před Jindřichem Dlaskem a Tomášem Holubem. O víkendu Sparta startuje v Leondingu na rakouském poháru a o týden později v Hlohovci.

V dubnu čekají Spartu závody Českého poháru V. Bíteš - Brno a ČP Kyjov.

Dne 26.dubna tým startuje na závodě s terénními a dlážděnými úseky Rutland - Melton Classic v Anglii . Závod 1.2 kategorie je anglickou obdobou závodu Paříž - Roubaix. kde je trasa vedena po prašných a dlážděných cestách. V květnu Tour de Bern ve Švýcarsku, závody Vyšegrádské čtyřky a etapový závod Okolo Iránu.
 AC SPARTA Praha bude startovat také na sérii závodů 1.kategorie UCI Velothon série v Berlíně, Cardif - Wales (Anglie) a ve švédském Stockholmu.

Sparta bude mít zastoupení i na Českém poháru na horských kolech, kde bude Lukáš Kobes usilovat o reprezentaci do 23 let.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
20.03.2015 02:27



5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka