Areál OC Plaza ožije ve čtvrtek Festivalem sportu

V rámci 5. ročníku Festivalu Sportu budou od 8.30 do 19 hodin na více než 50 stanovištích k dispozici vyškolení trenéři.

Jarní servisní akce AUTO CB

U nich si budou moci zájemci pod odborným dohledem vyzkoušet jednotlivé sportovní aktivity.

Dopoledne je určeno především pro žáky základních a středních škol, aktuálně je přihlášeno na 3000 dětí z Plzně a Plzeňského kraje, které přijedou na Festival Sportu většinou v rámci školních výletů. Dopolední program zakončí koncert. Odpoledne pak mají ideální příležitost, jak zpestřit svým ratolestem konec školního roku, rodiče s dětmi.

Po celý den bude součástí Festivalu Sportu bohatý doprovodný program, který zahrnuje např. taneční vystoupení na vnitřní i venkovní ploše, nové trendové sportovní aktivity, motokáry, zdravý životní styl, karikaturistu…

K Festivalu Sportu 2018 budou samozřejmě opět patřit četné soutěže, v rámci cen rozdají pořadatelé poukázky na sportovní vybavení v celkové hodnotě 50 000 Kč.

„Těší nás, že město Plzeň ve spolupráci s Nadací sportující mládeže opět připravilo tuhle akci, která může přilákat ke sportu a pohybu řadu mladých lidí. Pozitivní ohlasy klubů z uplynulých ročníků jsou důkazem, že podobné akce mají smysl,“ říká vedoucí Odboru sportu MMP Přemysl Švarc.

Vstupné na Festival Sportu činí pro dospělé 50 Kč, pro děti do 15 let 30 Kč, zvýhodněné vstupné pro školní celky: 20 Kč/dítě, pedagogický doprovod má vstup zdarma.

Další podrobnosti naleznete na www.festivalsportu.cz nebo na facebooku.

foto: festivalsportu.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka