Plzeňský autosalon a autoservis Auto CB má špičky v oborech, zaměstnanci vyhráli ŠKODA Challenge

Prestižní soutěž ŠKODA Challenge pořádáná automobilkou Škoda Auto má za sebou národní finále.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dvě zlata a jeden bronz putovaly do společnosti Auto CB na západě Čech

V soutěži ŠKODA Challenge měří své znalosti a um nejlepší pracovníci jednotlivých dealerství ŠKODA z celé České republiky. Do národního finále, které probíhá každoročně v Mladé Boleslavi, postupuje vždy deset nejlepších zaměstnanců v každé vypsané kategorii. Vybíráni jsou ze všech přihlášených zaměstnanců z celé republiky. Konkurence je opravdu obrovská. I přesto dlouholetý pracovník plzeňské společnosti Auto CB Pavel Šoffr postoupil každý rok do finále. A po posledním finále má na svém kontě už druhé vítězství. „V letošním roce vyhrál náš mistr dílny Pavel Šoffr v kategorii servisní technik ČR. Na třetím místě ve stejné kategorii se umístil David Tetour z naší pobočky v Přešticích a první místo v kategorii pracovník prodeje Škoda dílů a příslušenství vyhrál Radek Stuchl,“ upřesnil ředitel společnosti Auto CB Ivo Hörner.

Společnost Auto CB tak hned dva své zaměstnance pošle na světové finále

Bude se konat v květnu 2019 v chorvatském Šibeniku. Ostatně už i na světovém finále společnost Auto CB jednou výrazně bodovala. Před 2 lety vyhrál celosvětové finále v kategorii lakýrník Miroslav Strejc z Auto CB„Mám opravdu velkou radost z umístění našich zaměstnanců. Jsme hrdí, že zaměstnáváme takové špičky ve svém oboru,“ neskrýval radost ředitel Ivo Hörner. A radost má právem i Pavel Šoffr. „Moc si toho vážím,“ říká skromně mistr dílny z Auto CB, který ve společnosti Auto CB pracuje už od jejího vzniku: „Na Nepomucké pracuji od založení AUTO CB, dokonce jsem zde pracoval ještě, když tady bývala Mototechna,“ svěřil se.

Dlouhou praxi u Auto CB má i další vítěz 

„Já už jsem u Auto CB 18 let, od roku 2003 v Přešticích,“ říká Radek Stuchl, který byl ve finále ŠKODA Challenge už počtvrté. Po bronzu v roce 2014 si letos odnesl ocenění nejvyšší a s Pavlem Šoffrem se tak vydá příští rok na světové finále do Chorvatska. „Moc se těším,“ usmívá se Radek StuchlTaké David Tetour pracující v Auto CB v Přešticích už 11. rokem obstál ve velké konkurenci. V loňském roce byl druhý, letos si přivezl bronz z kategorie servisní technik ČR. „Byl to šok, nečekal jsem to,“ říká sympatický mechanik. Zaměstnanci se do letošního ročníku mohli hlásit v kategoriích - servisní technik/mechanik, servisní poradce, diagnostik / elektromechanik, pracovník prodeje ŠKODA dílů a příslušenství, prodejce vozů ŠKODA a prodejce ojetých vozů ŠKODA.

Více se o společnosti AUTO CB můžete dozvědět na webu www.autocb.cz


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka