Autobusem z Plzně do Karlových Varů a zpět v pátek rychleji

Největší autobusový dopravce v Plzeňském kraji ČSAD autobusy Plzeň zavedl páteční zrychlené spoje na lince 440080 Plzeň – Karlovy Vary.

Cílená propagace v Plzni

Linka začíná nebo končí v Plzni na Centrálním autobusovém nádraží (CAN) v Husově ulici a dále obsluhuje již jenom vybrané důležité zastávky Plzeň,Severka (dočasně umístěná v zastávce MHD Plzeň,Sokolovská), Úněšov, Bezvěrov, Toužim náměstí, Útvina, Krásné Údolí, Bečov nad Teplou a v Karlových Varech zastávky KV Arena a terminál.

Páteční zrychlená linka odjíždí z plzeňského Centrálního autobusového nádraží (CAN) ve 13:20 hodin ze stanoviště č. 3, nazpět z Karlových Varů pak vyráží z terminálu Dolní nádraží v 15:10 hodin.

Linka je zařazena do systému Integrované dopravy Plzeňska (DIP). Držitelé Plzeňské karty s nahraným předplatným proto mohou cestovat ve vymezeném území, aniž by si museli zakoupit další jízdenku, případně doplatí jízdné jen za zbývající úsek nad rámec PID.

Pokud cestující uhradí jízdné u řidiče bezhotovostně buď z elektronické peněženky Plzeňské karty nebo zákaznickou čipovou kartou ČSAD, získají navíc 5% slevu. 

Kdo chce mít jistotu sedačky nebo si předem vybrat vhodné místo k sezení, může si zakoupit místenku v předprodeji AMSBUS. Místenky jsou zcela bez příplatku. Je možné si zakoupit rovněž elektronickou jízdenku, a to buď na webu dopravce www.csadplzen.cz/e-jizdenka nebo přes oblíbený vyhledávač spojení ve veřejné dopravě www.idos.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
14.02.2020 14:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka