Autokino a kino v lochotnínském amfiteátru mají i tento týden program pro všechny

Milovníci filmů si i tento týden mohou užít promítání v netradičním prostředí. Autokino v prostorách bývalého Domu kultury i Filmové noci v lochotínském amfiteátru i tneto týden nabízejí filmy různých žánrů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Také třetí prázdninový týden nabízí biograf, kde se filmy sledují z auta a zvuk mají diváci naladěný na svých autorádiích nebo mobilních telefonech.

V pondělí se hraje akční sci-fi Ridleyho Scotta s Mattem Damonem Marťan. Úterní večer bude patřit romantické komedii se Sandrou Bullock a Hughem Grantem Láska s výstrahou a středa přinese dobrodružné fantasy s Vinem Dieselem Poslední lovec čarodějnic. Na čtvrteční večer připravila produkce česko-slovenskou komedii Wilsonov a pátek nabídne kontroverzní novinku Filipa Renče Lída Baarová. V sobotu večer si mohou milovníci filmů užít životopisnou komedii Vlk z Wall Street a neděle bude patřit kultovnímu snímku Matrix.

Týden plný lahůdek – tak vypadá nabídka Filmových nocí v lochotínském amfiteátru. V pondělí se projekce pod širým nebem opět ohlédnou za filmovou kariérou Tomáše Holého. Promítat se bude jeden z jeho největších filmových hitů, snímek Jak dostat tatínka do polepšovny. Také úterní večer bude ve znamení legendy stříbrného plátna, na programu je Schindlerův seznam. Ve středu pak dojde filmový šlágr devadesátých let, Pelíšky. Čtvrtek jako obvykle přinese filmový muzikál. Tentokrát přenese publikum do latinské Ameriky a nabídne trochu historie. Promítat se totiž bude Evita. Pohádkový pátek tentokrát přichystal pohádku hranou, a to novinku Řachanda. Sobotní večer potěší milovníky superhrdinů a zábavy. Dramaturgie přichystala snímek Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. V neděli večer se pak červencové promítání v lochotínském amfiteátru uzavře česko-slovenskou komedií Wilsonov.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.07.2016 08:04



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka