Autokino v Plzni přivítá prázdniny Řachandou

Osm hrozných, Pixely, Šílený Max a Dóm hromu, Řachanda, Kobry a užovky, Cesta z města a Kurýr – taková je nabídka Autokina na týden, který ukončí školní rok a přivede očekávané prázdniny.

Jarní servisní akce AUTO CB

V pondělí se promítá mysteriózní thriller Quintina Tarantina Osm hrozných. Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt Russell a Michael Madsen v něm hrají role, které jim byly napsány přímo na tělo.

V úterý je na programu sci-fi komedie Pixely, která vypráví o tom, co by se mohlo stát, kdyby se mimozemšťanům dostaly do rukou lidské videohry. Středa bude patřit už skoro pamětnickému snímku Šílený Max a Dóm hromu. V akčním sci-fi z roku 1985 se diváci mohou těšit na Mela Gibsona, Tinu Turner, Bruce Spencea, Helen Buday a další.

Na poslední den školního roku si pak Autokino přichystalo novou českou pohádku Řachanda o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky tak docela poctivě. V režii Marty Ferencové hrají Denisa Pfauserová, Bolek Polívka, Vilma Cibulková, Jan Hrušínský, Vladimír Políka, Petr Čtvrtníček, Ester Kočičková nebo Anna Stropnická. První prázdninový večer bude ve znamení Českých lvů. Na plátno přijde snímek Kobry a užovky, který je ověnčen osmi oceněními a šesti nominacemi a nadto i cenou Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary za nejlepší mužský herecký výkon a Cenou české filmové kritiky pro Kryštofa Hádka. Na první prázdninovou sobotu Autokino připravilo film natáčený na severním Plzeňsku: Cestu z města. A nedělní večer potěší příznivce napětí. Promítá se Kurýr s Jasonem Stathamem v hlavní roli.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.06.2016 14:12



4 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka