Autokino v Plzni startuje další týden, promítá navzdory počasí

Autokino, které promítá v prostoru po bývalém DK Inwest, je jediným biografem pod širým nebem, na nějž si rozmary počasí hned tak nepřijdou. Diváky před deštěm či větrem chrání jejich auta nebo londýnský patrový autobus.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Hned na první promítací den se sem sjelo šedesát aut, což představuje asi sto třicet diváků. Ve srovnání s loňským rokem je to téměř trojnásobek,“ pochvaluje si organizátor Radek Uhlíř, ale zároveň dodává, že letos stejně jako loni doprovázela hned první den silná bouřka. „A zase nám odnesla stan pro pokladnu a úplně ho zdeformovala,“ říká.

V nadcházejícím týdnu bude Autokino promítat filmy Spectre, Terminator Genisys, Šílený Max: Zběsilá cesta, Méďa 2, Padesátka, Samotáři a Rychle a zběsile 6. Ale připravena jsou i další lákadla.

„Na pondělí a středu jsme přichystali ochutnávku naší další akce, která se bude konat v lochotínském Amfiteátru: na parkovací ploše před filmem vystoupí tanečníci, kteří budou tančit v zážitkové projekci muzikálu Mamma Mia! Pokud diváci najdou odvahu a zatančí si s nimi, dostanou od nás na tuhle jedinečnou akci volnou vstupenku,“ zve Radek Uhlíř.

 Autokino promítá v prostoru bývalého domu kultury každý večer od 21:45 h. Nově letos nabízí kromě standardních vstupenek také vstupenky VIP. Ty svým držitelům zajistí parkovací místo, občerstvení, stolky do vozů, samostatný prostor v patrovém autobusu nebo třeba deku či polštářek.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 05.06.2016 17:09



2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka