Balíček pro permanentkáře od 3280 Kč. Začíná prodej lístků na LM

Los v tureckém Istanbulu poslal Viktorku do výjimečné skupiny s Bayernem, Barcelonou a Interem. Na podzim nás tak čekají v Doosan Areně naprosto nezapomenutelné zápasy, o kterých snili všichni viktoriáni.

Cílená propagace v Plzni

Přinášíme kompletní informace k prodeji balíčků vstupenek.

Champions League se po čtyřech letech vrací do Plzně. A přiváží fanouškům to nejlepší, co současný fotbalový svět nabízí. Domácí duely s Bayernem, Barcelonou a Interem budou pro všechny fanoušky, hráče, zaměstnance i klubové partnery obrovským svátkem!

„Tohle jsme si všichni přáli. Za tohle jsme bojovali, makali a teď je to skutečností. Hrozně se na zápasy těšíme a věříme, že to bude odměna i pro všechny naše příznivce,“ říká za kabinu kapitán Lukáš Hejda. Viktoriáni, ta pravá Liga mistrů je tady!

Ihned po losu základních skupin se strhl obrovský zájem o vstupenky. Doosan Arenu by bylo možné na duely s Interem, Bayernem i Barcelonou vyprodat hned několikrát. Tuto možnost nyní opět nabízíme našim nejvěrnějším fanouškům, držitelům permanentních vstupenek. Ti mají svá místa rezervována a navíc jim nabízíme slevu 20 % oproti běžné prodejní ceně.

„Naším cílem je, aby právě naši dlouhodobí fanoušci měli možnost u těchto zápasů být, vedení klubu se rozhodlo i pro výrazné cenové zvýhodnění oproti běžné ceně,“ dodává mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Předprodej balíčků pro permanentkáře začne ve čtvrtek 1. září ve 13:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny a zároveň online na webu permanentka.com.

Každý permanentkář si oproti své permanentce může zakoupit jeden balíček vstupenek právě na své místo. Pokud si chce zvolit nižší cenovou kategorii, bude mu nabídnuto z volných kapacit. Tuto změnu lze provést pouze přímo na pokladně či na telefonické lince centra Plzeňské vstupenky, která je na čísle +420 277 012 677 k dispozici každé pondělí až pátek od 8 do 17 hodin.

Přímo na pokladně lze samozřejmě zakoupit balíčky i oproti permanentkám, které přinesete od svých kamarádů a známých, zde je to limitováno na 5 permanentek na osobu.

Jako pro každý evropský duel dochází k blokaci sektorů T9 a S8 na protilehlé a části sektorů C a D na hlavní tribuně. Majitelům permanentek z těch sektorů budou opět předvybrána náhradní sedadla, případně se budou moci vybrat z nabídnutých variant přímo na pokladně či na zákaznické lince Plzeňské vstupenky.

"Pokud všichni permanentkáři využijí možnost zakoupení balíčku, a zároveň všichni partneři klubu, a především UEFA využijí své povinné rezervace, dá se předpokládat, že nebudeme moci volný prodej balíčků spustit," říká Václav Hanzlík.

„Očekáváme, že na takto atraktivní zápasy opravdu všichni využijí možnosti nákupu balíčku vstupenek. Pokud by tyto rezervace nebyly využity, nabídne klub do volného prodeje jednotlivé vstupenky na jednotlivé zápasy a dopředu bychom o tom informovali,“ vysvětluje mluvčí klubu.

CENÍK BALÍČKŮ PŘED SLEVOU

1. kategorie 11.500,-
2. kategorie 8.550,-
3. kategorie 4.850,-
4. kategorie 4.100,-


CENÍK BALÍČKŮ SE SLEVOU PRO PERMANENTKÁŘE


1. kategorie 9.200,-
2. kategorie 6.840,-
3. kategorie 3.880,-
4. kategorie 3.280,-


OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN


Čtvrtek (1. 9. 2022) 13–18
Pátek (2. 9. 2022) 9–17
Sobota (3. 9. 2022) 9–17
Neděle (4. 9. 2022) 9–17
 
Pondělí (5. 9. 2022)                                             9–18


VSTUPENKY PRO ZTP / VOZÍČKÁŘI

Místa pro vozíčkáře budou rovněž prioritně nabídnuta stálým návštěvníkům. Předprodej pro ně začne také ve čtvrtek ve 13:00 a již brzy obdrží veškeré informace. Této nabídky nákupu mohou využít do neděle 4. září či do vyčerpání nabízené kapacity. Pokud nebude nabízená kapacita vyčerpána, budeme rovněž nabízet vstupenky na jednotlivé zápasy. O případném volném prodeji pro vozíčkáře budeme informovat.

Cena balíčku je 500 Kč + doprovod 1500 Kč.

DŮRAZNÉ VAROVÁNÍ

Klub důrazně varuje před pořizováním balíčků či vstupenek od různých internetových prodejců. Za tyto vstupenky neneseme žádnou zodpovědnost a varujeme před takovým nákupem. Jediné místo pro nákup jsou oficiální cesty, tedy pokladny u Doosan Areny a pro permanentkáře online na webu permanentka.com. „Zároveň věříme, že žádný z našich fanoušků si nebude chtít takto výjimečné zápasy ujít a neuchýlí se k přeprodávání vstupenek,“ žádá za klub jeho mluvčí.

fcv

Poznámka redakce: potisk dresů FC Viktoria Plzeň zajišťuje Adapt print Plzeň.

Potisk triček

ADAPT print Plzeň je partnerem klubu FC Viktoria Plzeň

Potisk triček

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka