Bára Zemanová představuje nový singl Odpojená

Bára Zemanová se svou plzeňskou kapelou představují po delší pauze nový videoklip k autorské písni Odpojená. Energická kytarovka vyšla v pondělní premiéře jako jeden ze tří singlů, které kapela chystá do jara vydat a jako předzvěst nového CD v roce 2020

Cílená propagace v Plzni

Bára, která v lednu porodila dceru Emu, nazývá písničku svoji „srdcovkou“ a doufá, že právě tato píseň bude cestou zpět na rocková podia.

Videoklip
se natáčel pod taktovkou Jana Lichtenberga, který patří mezi multižánrového umělce na tuzemské scéně a který se postaral o režii, kameru i celkovou postprodukci. Natáčelo se tématicky v prostorách plzeňské firmy Reckylo, která se zabývá recyklací kabelového a elektro odpadu.

„Píseň Odpojená je o prožívání určité emoce přes počítačové sítě, což je teď u mladších generací téměř běžná záležitost. Více prožíváme na sítích než v kontaktní mezilidské formě. Odpojenou jsme složili už před několika lety a jsem ráda, že se dočkala obrazového zpracování. Naše kapela i já jsme si prošly za poslední léta změnami a teď jsme se ocitli na té cestě, kterou chceme jít a moc se těšíme na koncerty v roce 2020.“, říká zpěvačka.

Bára Zemanová se nedávno podílela i na natáčení nové písničky Rybiček 48, Zamilovaný/Nešťastná 2, a kromě hostování v Lucerně v rámci stejnojmenného turné má i vlastní koncertní plány. Od konce listopadu pojede s kapelou každoroční Vánoční tour po kostelích a adventních trzích v České Republice. Jedná se o speciální akustický set vánočních písní, ale v rockovějším kabátě.

Na klasické live koncerty, kde fanoušci uslyší i nové singly včetně Odpojené, se kapela chystá v roce 2020.

Web: www.barazemanova.cz
FB: barazemanova
Instagram: barazemanova.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka