Bezdružické parní léto nabízí o víkendu jízdy historických vlaků

Červencová část každoročního Bezdružického parního léta se uskuteční v sobotu 16. a v neděli 17. července. Na trať mezi Bezdružicemi a Cebiví vyjedou zvláštní vlaky tažené parní lokomotivou.

Jarní servisní akce AUTO CB

Bohatý doprovodný program čeká na návštěvníky v Bezdružicích, Konstantinových Lázních, Kokašicích i Teplé. Mezi Bezdružicemi a Teplou bude jezdit autobusová linka, a to historickým autobusem ŠL 11

Železniční muzeum Bezdružice; zahradní železnice Zásmucka; ukázky práce četnictva; možnost svezení historickou drezínou; četnická stanice; k poslechu zahraje Švejk Band Milana Benedikta Karpíška; zatančí taneční skupina ALTHEA; divadelní představení pro nejmenší zahraje Divadlo z bedny; prodej místních produktů; občerstvení.

Na náměstí v Bezdružicích se potom návštěvnící budou moci osvěžit na pivních slavnostech (jen 16. 7.); soutěž v pití piva a lima na čas; kulturní program: 17.00 hod. LORDS, 20:00 hod. TURBO revival, 22:00 hod. ŽONGLÉR o. s. a ohnivá show, 22:30 hod. AGNES ROCK revival.

Konstantinovy Lázně, které jsou také na trase, nabízí možnost prohlídky hasičského muzea, procházka lázeňským parkem k Prusíkovu pramenu.

V Kokašice nabídnou doprovodný program na nádraží v době pobytu vlaku a dále Kokašickou pouť sv. Máří Magdaleny na návsi, ale také fotbalový turnaj o pohár starosty na místním hřišti.

A konečně Teplá (jen 17. 7.) nabídne pochod Teplá – Bezdružice, start v 10 hod. na nádraží v Teplé.

Ceník jízdného

* Prodávají se pouze jednosměrné jízdenky

* Ve vlacích: dospělí 80 Kč, děti do 10 let 40 Kč


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka