Blíží se uzávěrka přihlášek do soutěže Stavba roku

Do 27. května 2022 zbývá čas na podání přiihlášky do soutěže Stavba roku Plzeňského kraje. Zapojit se mohou stavby, které byly zkolaudované nebo uvedené do provozu na území Plzeňského kraje v roce 2021.

Cílená propagace v Plzni

Přihlášená stavební díla se budou ucházet o titul Stavba roku Plzeňského kraje a další ceny. Letošní 19. ročník soutěže vyhlásil Plzeňský kraj a záštitu mu udělilo Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.

Nejen projektanti, ale také zhotovitelé, investoři nebo vlastníci staveb mohou přihlašovat svá díla do soutěže Stavba roku Plzeňského kraje. Ať už jde o novostavbu, rekonstrukci, stavbu pro bydlení, stavbu dopravní a inženýrskou, průmyslovou, sportovní a volnočasovou či veřejné prostranství, pokud bylo dílo dokončeno v loňském roce v Plzeňském kraji, může se ucházet o titul Stavba roku Plzeňského kraje.

Sběr přihlášek končí 27. května 2022 a poté se s přihlášenými stavbami seznámí sedmičlenná odborná porota. Ta jednotlivé stavby osobně navštíví, zhodnotí a udělí nominace. Nominované stavby postoupí do klání o ceny. Titul Stavba roku Plzeňského kraje může porota udělit v každé ze sedmi soutěžních kategorií. Stavby mohou získat také Cenu poroty, Cenu hejtmana Plzeňského kraje, Cenu Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a Cenu Svazu podnikatelů ve stavebnictví. Svého vítěze bude prostřednictvím internetového hlasování vybírat také veřejnost. Partnerem soutěže a Ceny veřejnosti je společnost EUROSOFTWARE, s.r.o.

Výsledky 19. ročníku soutěže Stavba roku Plzeňského kraje 2021 budou slavnostně vyhlášeny 8. září 2022.

V loňském 18. ročníku se do soutěže přihlásilo 40 staveb a titul Stavba roku Plzeňského kraje si odnesli hned tři vítězové – dostavba východního ambitu Mariánské Týnice, Kulturní centrum – Pivovar Domažlice a atriový dům ve svahu v Plzni.

Podmínky soutěže Stavba roku Plzeňského kraje 2021 a další informace k přihlašování jsou k dispozici na www.stavbarokupk.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 19.05.2022 12:09



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka