Čarodějnický karneval to roztočí na Skvrňanech i na Borech

Městský obvod Plzeň 3 pořádá Čarodějnický karneval. Uskuteční se na dvou místech – na Skvrňanech a na Borech. Zváni jsou všichni milovníci dobré zábavy, hudby a jídla.    

Jarní servisní akce AUTO CB

Čarodějnický karneval se uskuteční v pátek 29. dubna od 16:30 ve vnitrobloku Karla Steinera na Skvrňanech a ve vnitrobloku Šimerova na Borech. „Připravili jsme bohatý program, který potěší jak dospělé, tak hlavně děti. Masky s čarodějnickou tématikou jsou vítány, v průběhu karnevalu oceníme ty nejzdařilejší z nich,“ vysvětluje starosta MO Plzeň 3 David Procházka.  
Kromě ocenění těch nejhezčích masek se mohou děti těšit na divadlo, dílničky nebo malování na obličej. S rodiči si opečou na ohni špekáček nebo si zazpívají s kapelou.
„Doufáme, že náš program přiláká mnoho návštěvníků a společně si celou akci užijeme. Chceme, aby také děti ze sídlišť poznaly tradici pálení čarodějnic a radost a veselí, které ji provází. S sebou by si všichni měli přinést hlavně dobrou náladu, o zbytek bude postaráno,“ dodává místostarosta MO Plzeň 3 Petr Baloun.

PROGRAM
Skvrňany

Divadlo Jitule a Dadule – Hrnečku vař
Dětské dílny zdarma
Soutěž nejlepších masek
Zpívaná se skupinou The Bowře
Opékání buřtů
Prodej občerstvení
 

Bory
Kejklíř Hubert

Dětské dílny zdarma
Soutěž nejlepších masek
Zpívaná se skupinou Semtex trio
Opékání buřtů
Prodej občerstvení


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka