Centrální obvod Plzně vyhlásí vítěze ankety Senior roku 2015 na středečním tanečním vínku

Oblíbené taneční setkání pro seniory, pořádané Městským obvodem Plzeň 3, se uskuteční ve středu 11. listopadu. Podzimní společenská událost pro seniory začíná v 16 hodin ve velkém sále KD Peklo.

Jarní servisní akce AUTO CB

K tanci i poslechu zahraje taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného pod taktovkou kapelníka Jiřího Břicháče.

Stejně jako minulý rok i letos budou na této společenské akci již po sedmé v rámci ankety Senior roku oceněni senioři, kteří si za svůj aktivní přístup k životu toto ocenění zaslouží.

„Seniorů je v celém světě čím dál více a přece se na ně často zapomíná. Mnozí z nich jsou velmi aktivní a stále pro společnost prospěšní a proto si myslím, že je nutné na jejich aktivity  i potřeby upozorňovat. Proto v soutěži veřejně oceňujeme ty seniory, kteří se i v pokročilém věku rozhodli pracovat ve prospěch ostatních a rozdávají své bohaté životní zkušenosti,“ uvádí starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Každý občan z Plzně může navrhnout obyvatele Městského obvodu Plzeň 3 staršího 60 let,  o kterém si myslí, že svým aktivním přístupem k životu a svému okolí si tento prestižní titul zaslouží.

„Nejen sportovní aktivita je ale důvodem přihlásit své starší příbuzné nebo kamarády do ankety Senior roku. Je mnoho lidí, kteří kolem sebe šíří dobrou náladu a činí důležité věci nejen pro sebe, ale i pro své okolí,“ doplňuje místostarostka Jaroslava Maříková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka