Centrální obvod zve Na špekáček s Trojkou. Poprvé v úterý

Chcete vědět, jaké investiční projekty se chystají v okolí vašeho bydliště?

Cílená propagace v Plzni

Zajímá vás, zda by se v budoucnu mohla zlepšit situace s parkováním, nebo byste naopak rádi dali vlastní podnět, třeba k výstavbě nového dětského hřiště či úpravě zeleně?
Přijďte si o tom všem popovídat s těmi nejpovolanějšími – starostou a místostarosty Městského obvodu Plzeň 3. Chybět nebude táborák ani pěkná muzika!

Sedm setkání v různých částech obvodu se uskuteční vyjma prázdnin od května do září letošního roku. Kromě vůně špekáčků se návštěvníci mohou těšit na vystoupení country a folkové kapely Hop a ŠaVani.

Jednotlivých akcí se zúčastní i další složky či úřady, například Městská policie Plzeň, nebo hned na první setkání se do Lábkovy ulice dostaví zástupci Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně, kteří dají možnost obyvatelům ze Skvrňan vyjádřit se k dalším úpravám veřejného prostoru v ulici Karla Steinera.

„Lidé budou moci navrhnout, jaké prvky a jaký druh vyžití by si v tomto místě představovali, a spolupodílet se tak na plánování a utváření vzhledu okolí jejich bydliště. S možnými typy úprav se mohou občané seznámit a vyjádřit se k nim již od 12 hodin přímo v ulici Karla Steinera v prostoru před knihovnou, a poté na akci obvodu – Na špekáček s Trojkou od 17 hodin v Lábkově ulici,“ říká Renata Benešová, DiS. z oddělení marketingu ÚKRMP.

„Těším se na shledání s místními obyvateli a jejich podněty, kterým se budeme snažit vyjít vstříc na maximum. Podobné akce nedělá obvod poprvé, proto věříme, že lidé za námi přijdou a budou s námi chtít o životě v obvodu mluvit,“ říká starosta obvodu David Procházka.

Občerstvení na akci je zdarma. V případě vydatného deště se akce ruší – aktuální informace na stránkách www.plzen3.eu a FB stránce Městský obvod Plzeň 3 nebo na FB události Na špekáček s Trojkou.


květen a červen 2019 (vždy od 17 hodin):

14. května, Lábkova ul., Skvrňany
21. května, areál TJ Sokol Valcha
4. června, Borský park
11. června, areál TJ Sokol Radobyčice
18. června, areál TJ Sokol Nová Hospoda

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka