Centrum Bavaria Bohemia zve na piknik s hudbou

Léto je v plném proudu a už i teploty začínají pomalu odpovídat tomuto krásnému ročnímu období. To jsou ty nejlepší předpoklady pro strávení letního večera s přáteli a sousedy.

Cílená propagace v Plzni

Centrum Bavaria Bohemia zve ve středu 22. 7. 2020 od 17:30 do 20:00 na piknik s hudbou, který se bude konat u koupaliště Moorbad v Schönsee.         

 Češi a Němci z regionu jsou zváni na setkání pod širým nebem. Organizátoři prosí účastníky, aby si přinesli koše s malým občerstvením a nápoji. Louka se tak promění v prostřený rozmanitý stůl s kulinářskými lahůdkami, kde budou mít Češi možnost ochutnat bavorské speciality a Bavoři zase ty české, aby tak své sousedy mohli poznat i z jiné perspektivy.

Hudební doprovod zajistí moravská jazzová skupina „JAZZ BASE“, která celý večer orámuje příjemnou hudbou s jemnými tóny. Návštěvníci budou mít možnostsi přímo na místě zakoupit u spolku Bavaria Bohemia e. V. studené nápoje a nanuky.

Tato akce se koná v rámci projektu „Kultura bez hranic – setkávání Čechy-Bavorsko“ za podpory Česko-německého fondu budoucnosti a okresu Schwandorf. Vstupné je zdarma, dobrovolné příspěvky jsou vítány.

Za špatného počasí se akce nekoná. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 20.07.2020 17:04



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka