Černošín převzal cenu za nejlepší turistické informační centrum v kraji

V anketě „Informační centrum roku 2017“ získalo Turistické informační centrum Černošín prestižní ocenění. Dosáhlo prvního místa v Plzeňském kraji.

Cílená propagace v Plzni

Za Černošínem se umístily Plzeň a Spálené Poříčí.

Vyhlašovatelem prestižní ankety byla Asociace turistických informačních center ČR a vydavatelství KAM po Česku. Anketa probíhala od 20. 6. do 31. 8. 2017 a bylo možné dát pouze jeden hlas z jednoho místa. (IP) V rámci ankety soutěžilo 422 certifikovaných informačních center z celé republiky.

Celkem bylo přiděleno ve čtrnácti krajích České republiky certifikovaným turistickým informačním centrům 18 400 hlasů, z toho 15 206 hlasů z České republiky a 3 194 hlasů ze zahraničních IP adres. Celkem 311 TIC získalo nejméně jeden hlas, ale bylo také 111 TIC, která žádný hlas nezískala. Anketa tak do jisté míry odpověděla na vnímání práce informačních center ze strany laické i odborné veřejnosti. Míra oblíbenosti TIC, často jen velmi obtížně měřitelná, je zpravidla závislá na lokaci, odvedených službách a komunikačních schopnostech pracovníků TIC.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo 5. října 2017 v rámci galavečera při Členském fóru ATIC ČR ve Vrchlabí, kde cenu za Město Černošín převzaly Martina Janotová a Martina Sihelská (na fotce zleva).

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka