Český rozhlas Plzeň připravil novinku - Abecedu zahrady

Český rozhlas Plzeň připravil pro veřejnost cyklus hobby pořadů s názvem Abeceda zahrady.

Cílená propagace v Plzni

První díl bude věnován trávníku a uskuteční se 27. června od 16:00 hod. v činoherním studiu rozhlasové budovy.

Abeceda zahrady je nový veřejný hobby pořad připravovaný ve spolupráci se Zahradnictvím Plzeň. Při jednotlivých setkáních s odborníky se návštěvníci dozvědí o zahradě vše od A do Z (tráva, květiny, stromy, ovoce a zelenina, zahradní stavby,…). „Ve středu u nás zájemci zjistí, jak správně připravit půdu, jak neudělat chybu při setí trávy nebo pokládání travního koberce a také jak se o trávník starat, aby byl stále zelený a hustý,“ upřesňuje program premiérového dílu nového cyklu manažerka komunikace Hana Plassová.

Moderování zhruba dvouhodinového pořadu se ujme Soňa Vaicenbacherová. Jejím hostem bude tentokrát specialista na zahrady Přemysl Písař ze Zahradnictví Plzeň, kterého posluchači Českého rozhlasu Plzeň dobře znají z Hobby magazínu speciál. Vstupenky budou vydávány ZDARMA hodinu před začátkem akce v hale rozhlasové budovy.

„V první části pořadu bude host prezentovat odborné rady a své zkušenosti s trávníky. Ve druhé polovině pak dáme prostor dotazům z publika, diskuzi a budeme soutěžit o poukázky do zahradnictví,“ láká na předprázdninovou akci Plassová.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka