ČEZ Distribuce opětovně otevře technická konzultační místa. I v Plzni

V návaznosti na uvolňování koronavirových opatření ze strany vlády společnost ČEZ Distribuce otevře od pondělí 11. 5. 2020 svá technickákonzultační místa (TKM).

Cílená propagace v Plzni

Lidé i firmy zde mohou opět pohodlně vyřešit distribuční požadavky, jako například žádost o připojení, změnu příkonu, zaizolování vedení, žádosti o přeložku a další. Na všech TKM platí zvýšená hygienická opatření.

„Pomalu a jistě se začínáme vracet do režimu před pandemií, což jistě ocení všichni zákazníci, kteří jsou na našich TKM zvyklí řešit distribuční požadavky. I v průběhu tétosložité situace distribuční call centrum i online kanály fungovaly nepřetržitě a samozřejmostí bylo a je zajištění provozu distribuční soustavy a zabezpečení dodávek elektřiny zákazníkům,“ vysvětluje Michaela Kociánová, členka představenstva ČEZ Distribuce.

Distribuční TKM se veřejnosti otevřou v pondělí 11. 5. se standardní otevírací dobou, nicméně za dodržení zvýšených hygienických opatření. V prostorách TKM bude pouze tolik zákazníků, kolik bude otevřeno přepážek. Zaměstnanci budou kromě jiného chráněni plexisklovou zástěnou na přepážce s otvorem pro předávání dokumentů, dále rouškami a rukavicemi. Také zákazníci musí dodržovat opatření ve formě roušky,dezinfekce rukou při vstupu do objektu nebo přímo v TKM a odstup při čekání.

TKM budou opět otevřena pět dní v týdnu. V pondělí a středu je otevírací doba od 8 do 17 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek od 8 do 14 hodin. Obsluha TKM nabízí všem klientům profesionálně vyškolené zaměstnance, kteří pomohou s požadavky týkající se distribuční problematiky. TKM neřeší obchodní záležitosti, ty musí klienti řešit se svým obchodníkem.

V roce 2019 technická konzultační místa obsloužila 60 000 zákazníků, což je dvojnásobek počtu zákazníků roku 2018.

Aktuálně ČEZ Distribuce provozuje devět TKM, převážně v krajských městech. Zákazníci je naleznou v Děčíně, Ostravě, Kladně, Plzni, Olomouci a Hradci Králové, Pardubicích, Kolíně a v Liberci. V blízké době se mohou na své TKM těšit také obyvatelé Karlových Varů.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 09.05.2020 14:06



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka