Cinema City zve na levnou filmovou neděli

Pokud jste doposud neviděli nejnovější filmové pecky, nemohli jste se rozhodnout, který filmový formát zvolíte, neměli jste čas nebo jste odkládali návštěvu kina z úplně jiného důvodu, tak zpozorněte.

Cílená propagace v Plzni

Do multiplexů Cinema City včetně toho plzeňského se totiž řítí oblíbená akce s názvem LEVNÁ NEDĚLE, která se bude konat 25. září. Výběr filmů, speciálních kino formátů a akčních cen, je více než lákavý. Filmy si budete moci užít nejen v klasických formátech 2D nebo 3D, ale i v těch speciálních - IMAX a 4DX - a to již od 60 Kč.

Po třinácti letech se do kin vrací celosvětově úspěšný snímek Avatar, který se letos v zimě dočká pokračování. Pokud si chcete příběh obyvatel Pandory osvěžit nebo jste ho nikdy na velkém plátně neviděli, máte teď jedinečnou příležitost, a to jak ve formátu IMAX 3D, tak v nezapomenutelném 4DX. Na programu nechybí ani nejnovější, největší a nejdražší český velkofilm Jan Žižka. S Julií Roberts a Georgem Clooneym se můžete společně vydat na kouzelné Bali ve filmu Vstupenka do ráje. Mysteriózní film To nic, drahá, láká především svým hereckým obsazením, kde Harry Styles a Olivia Wilde spolu ztvární manželský pár zahalený tajemstvím. Ještě stále můžete v kině stihnout blockbuster Top Gun: Maverick, který doposud láme letošní kino rekordy. Milovníci rapu a jeho kultury určitě ocení český snímek BANGER. Na své si přijdou i ti nejmenší diváci, třeba s animákem Mimoni 2: Padouch přichází. A to rozhodně není všechno. Na programu se aktuálně nachází více než 15 snímků a je rozhodně z čeho vybírat.

Návštěva kina pro vás bude ještě výhodnější, pokud se stanete členy CINEMA CITY CLUBu. Členstvím v klubu získáte mnoho výhod a slev. Dalším bonusem je newsletter, díky kterému získáte nejzajímavější novinky ze světa filmu či informace o jedinečných akcích jako první. Členy klubu se můžete stát dvěma způsoby, buď vyplněním formuláře na pokladně, nebo on-line: https://www.cinemacity.cz/static/cs/cz/e-club

Jednotlivé ceny různých projekcí:
    • Zvýhodněná cena vstupenky na projekci ve 2D formátu činí 80 Kč (pro členy CINEMA CITY CLUBu 60 Kč).
    • Zvýhodněná cena vstupenky na projekci ve 3D formátu činí 120 Kč včetně 3D brýlí (pro členy CINEMA CITY CLUBu 100 Kč).
    • Zvýhodněná cena vstupenky na projekci ve 3D IMAX formátu činí 130 Kč včetně 3D brýlí (pro členy CINEMA CITY CLUBu 110 Kč).
    • Zvýhodněná cena vstupenky na projekci ve 2D 4DX formátu činí 180 Kč (pro členy CINEMA CITY CLUBu 160 Kč).
    • Zvýhodněná cena vstupenky na projekci ve 3D 4DX formátu činí 220 Kč včetně 3D brýlí (pro členy CINEMA CITY CLUBu 200 Kč).

Akce probíhá v neděli 25. září v multiplexech Cinema City po celé ČR. Počet míst v sálech je omezen, proto si můžete zakoupit vstupenky on-line na www.cinemacity.cz nebo na pokladně kina již dnes.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
23.09.2022 12:05



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka