Cinema City znovu otevírá své brány ve čtvrtek 10. června

Multiplexy Cinema City přivítají své diváky ve čtvrtek 10. června 2021. Na návštěvníky tak i v Plzni opět čeká velmi pestrá filmová nabídka a intenzivní kino zážitek.

Cílená propagace v Plzni

Filmoví nadšenci, fanoušci i příležitostní diváci mohou od čtvrtka opět navštívit své oblíbené multiplexy Cinema City po celé České republice. S otevřením kin na diváky čeká i velmi nabitý program plný novinek. Návštěvníci se mohou těšit na film Cruella z dílny Walta Disneyho, pokračování úspěšného a očekávaného hororu Tiché místo: Část II, který byl kvůli pandemii několikrát odložen. Dále je v nabídce záznam koncertu rockové skupiny Bon Jovi – From Encore Nights. V plánu je i animovaný film Tom a Jerry, který potěší nejmladší diváky a v neposlední řadě na velkém plátně nebudou chybět ani velká monstra Godzilla vs. Kong.

Během letních měsíců nás poté čeká hollywoodský trhák z prostředí Marvel Cinematic Universe Black Widow, následují velmi očekávané české filmy jako komedie Matky, výpravný film Miroslava Ondříčka Zátopek a na podzim celovečerní dokumentární film o Karlu Gottovi s názvem Karel nebo legendární James Bond ve filmu Není čas zemřít. 

Cinema City bude promítat filmy v klasických formátech 2D, 3D, ale i ve svých speci-álních formátech, kterým je 4DX, kde můžete zažít film doslova na vlastní kůži. IMAX, který díky moderní technologii posouvá sledování filmu na vyšší úroveň a samozřejmě VIP Chodov s možností neomezené konzumace pokrmů a nápojů, polohovatelnými sedačkami a nezapomenutelnou atmosférou.

I nadále budou dodržována a respektována všechna aktuální vládní nařízení a opat-ření. Ve všech sálech je zaveden tzv. social distancing, kdy mezi jednotlivými skupi-nami diváků budou dodrženy rozestupy minimálně jedné volné sedačky. 

Předprodej vstupenek bude spuštěn na oficiálním webu kin Cinema City www.cinemacity.cz/.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.06.2021 17:06



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka