Cinemacity v Plzni zve na Filmoznáčkování

Letní období milují snad všichni, avšak o malinko více si ho užívají všechny děti a obzvláště ty školou povinné.

Cílená propagace v Plzni

Prázdniny jsou tady a multiplexy Cinema City už se těší na všechny svoje malé diváky, pro které si na letošní léto připravily speciální akci s názvem „Cool Filmoznáčky“, která trvá až do konce září. Děti získají za nákup vstupenky do kina náramek, do kterého pak sbírají originální filmové odznáčky, na kterých jsou vyobrazené postavičky z oblíbených filmů, které na ně v průběhu léta čekají.

Hravá zábava pro děti odstartovala ve všech multiplexech Cinema City po celé České republice 22. června 2018 a potrvá až do 30. září. Během této doby mohou všichni malí návštěvníci sbírat originální Filmoznáčky s jejich oblíbenými filmovými hrdiny a vytvářet si tak svůj cool náramek, který mohou libovolně zdobit nasbíranými odznáčky.

Jak se do hry zapojit? Je to jednoduché, při první návštěvě některého z kin Cinema City získává malý návštěvník herní náramek a první odznáček popcornu zdarma. Další originální odznáčky s filmovými hrdiny poté může libovolně dokoupit při každé návštěvě kina za 10 Kč, nebo ve výhodném trojbalení za 20 Kč. Těšit se děti mohou na tváře z filmu Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená, který bude v kinech od 12. července. Začátkem srpna pak vtrhnou do kin Úžasnákovi 2 a na konci září se mohou všichni těšit na film Yeti: Ledové dobrodružství. Náramek si tak děti mohou do konce léta vyzdobit až patnácti různými Filmoznáčky.

Více informací o akci a pravidla naleznete na: www.cinemacity.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka