Človíček s Nováčkem plánují na úterý třetí výšlap mezi domy

Človíček s Nováčkem v úterý 18. září vyrazí na další výpravu mezi lochotínskými domy.

Cílená propagace v Plzni

Akce je naplánován na desátou hodinu dopoledne a trasa, na jejíž start se můžete postavit ve Stacionáři Človíček v Kralovické 35 nebo Domovu Nováček v Rabštejnské 29 nabídne osm soutěžních zastavení a v cíli nezbytnou sladkou odměnu pro všechny cestovatele.

Impulsem k v pořadí třetímu spojení sil a výšlapu mezi domy byla opět především blízkost obou zařízení a v neposlední řadě i klienti, kterými jsou děti a dospělí lidé s různým stupněm postižení. Znovu budou na trase mezi domy připraveny zábavné úkoly jako jízda s vozíky nebo malování obrázků do plotové galerie a nebo skládání speciálních puzzle, které si připravila třetí pořádající služba Jdeme dál. Tradičně nebude chybět i doprovodný kulturní program v Človíčku a Nováčku, který zakončí v 16.hodin žhavými rytmy plzeňská kapela Ocho Ríos.

 K tomu aby opravdu nikdo nesešel z cesty a nezabloudil, nám jako každý rok pomohou děti ze 4. ZŠ, které chodníky po celé její délce vyzdobí křídovými malbami.

Přijďte 18. září na výšlap mezi domy a pomozte nám překonat velikost loňské plotové galerie, která čítala více jak 500 obrázků. Záštitu nad akcí převzal starosta MO1 Plzeň Mgr. Miroslav Brabec.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 17.09.2018 09:11



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka