Co darovat ženě k Valentýnu? Projevte svou lásku věčnou růží nebo ručně vyrobenou sójovou svíčkou od Homedecorhome.cz

Chcete letos své ženě darovat něco speciálního? Věčná růže, která bude dělat radost až pět let je doslova k nezaplacení. Pokud vaše žena miluje svíčky, darujte jí ručně vyrobenou sójovou svíčku, která je oproti klasickým svíčkám zdravotně nezávadná.

Cílená propagace v Plzni

Růže, která dělá radost až pět let!

Věčné růže jsou živé květiny, které jsou speciálně upraveny tak, že jejich životnost trvá až pět let. Rozhodně se jedná o nevšední dárek, přesto, že se jedná o květinu. Navíc jsou věčné růže od Homedecorhome.cz stylově dekorované v dárkových krabičkách či keramických nádobách.

Vybírat můžete mezi stabilizovanými věčnými růžemi různých barev a balení. Najdete zde růže červené, žluté, fialové či bílé. Zajímavou pozorností může být také věčná růžička v přívěsku s perlami, který může vaše žena připevnit na kabelku nebo nosit na klíčích.

Která žena by nemilovala svíčky?

Ženy jsou milovnice krásných věcí a dekorací, kterými zútulňují svou domácnost. Pokud vaše žena navíc miluje přírodu a má ráda ekologii, pak pro ní vyberte jednu z originálních ručně vyrobených sójových svíček. Sójové svíčky jsou totiž čistě přírodní a negenerují toxické látky jako svíčky běžné. Takové svíčky zlepšují životné prostředí a jsou mnohem lepší variantou i v případě vašeho zdraví.

Vybírat můžete na e-shopu Homedecorhome.cz z různých tvarů. Najdete zde svíčky ve tvaru květin, ve skleněné nádobě se sušenými květinami, ale také ve tvaru cupcaků. Je tedy z čeho vybírat a vy už nemusíte vymýšlet, co darujete své ženě k Valentýnu. 

Ruční výroba z Plzně

Ruční výroba z e-shopu www.homedecorhome.cz pochází od lokálních tvůrců z Plzně. Najdete zde široký výběr nádherných a originálních dekorací, které se hodí po celý rok. Každý výrobek je jedinečný. 

Máte představu o dekoraci na míru? Neváhejte kontaktovat tvůrce z Home Decor Home.

Home Decor Home

Kardinála Berana 1092/14, Plzeň 30100

E-shop
: www.homedecorhome.cz
Tel
.: +420 702 095 337
E-mail
: info@homedecorhome.cz
Facebook
: Home Decor Home
Instagram
: homedecorhome_cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka