Co dělat, když se vám nechce uklízet? Stačí kontaktovat firmu ÚKLID PRESTO

Ať už potřebujete perfektně ,,vygruntovat" firmu, kanceláře, výrobní halu nebo svůj domov, firma z Plzně ÚKLID PRESTO to ráda udělá za Vás.

Cílená propagace v Plzni

Historie firmy ÚKLID PRESTO sahá až do roku 1993, za tuto dobu má již na kontě nespočet zkušeností s profesionálním úklidem. Poradí si i s úklidem po renovaci, po dokončení novostavby nebo s úklidem garážových stání.

Při pravidelném úklidu se můžete těšit na dokonale uklizenou domácnost díky strojovému čištění podlah a čalounění, kompletní mytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu. Ať už bydlíte v domě, bytě nebo rodinném sídle, využijte profesionálních úklidových služeb, ÚKLID PRESTO s.r.o. si poradí se vším.

Firma ÚKLID PRESTO v Plzni nabízí provedení těchto služeb:

  • pravidelný úklid

  • jednorázový úklid

  • generální úklid

  • úklidy po rekonstrukcích

  • úklid po malířích

  • úklid před kolaudací

Specialitou firmy je čištění ozónem

Nepotřebujete žádné další dezinfekční prostředky, a přesto čištění ozónem perfektně vydezinfikuje vše, co mu přijde ,,pod ruku“. Tato velmi účinná metoda zklikviduje všechny viry, bakterie, ale také nežádoucí pachy. Jedná se o plyn, který se opravdu dostane do každé skulinky, právě i tam, kam se běžné dezinfekční prostředky nedostanou. Největší výhodou je právě pomoc alergikům, kterým tyto viry a bakterie nejvíce škodí.

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka