Co hledali lidé v kraji v červnu na netu? Krále Šumavy i Historický víkend

Červen 2015 přinesl řadu smutných zpráv a na internetu jsme četli nekrology hned několika velikánů kulturního světa.

Cílená propagace v Plzni

S odchodem Pierra Brice odešel do věčných lovišť i kus dětství každého z nás, Vinnetou byl totiž jenom jeden! Spolu s tím lidé chtěli zjistit víc i o osudu jeho pokrevního bratra Old Shatterhanda, respektive jeho představitele Lexe Barkera. Rozloučili jsme se také s autorem výzvy 2 000 slov Ludvíkem Vaculíkem a legendárním primářem Sovou z Nemocnice na kraji města alias Ladislavem Chudíkem. Lidé však hledali i veselejší témata, více najdete v Seznamu skokanů českého internetu.

 Lišila se nějak témata skokanů v Plzeňském kraji?

Tradiční plzeňská akce nazvaná Historický víkend letos připomněla 720. výročí založení západočeské metropole a na scénách po městě ukázala řadu příběhů a historických osobností s městem spjatých. Proto není divu, že se v kraji stala hlavním tématem. Zájem byl i o výsledky jednoho z nejnáročnějších českých cyklistických závodů Král Šumavy. Kompletní seznam všech plzeňských skokanů najdete na http://skokani.seznam.cz/#plzensky.

Jaká témata byla celorepublikovým hitem v červnu?

S hezkým červnovým počasím přišel i čas letních festivalů a oslav, o čemž svědčí i fakt, že v každém kraji zaujala nějaká lokální veselice. Napříč regiony zájem poutala koncertní šňůra populární kapely Kabát, která se vydala na open air turné po celé republice.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.07.2015 07:06



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka