Co hledali lidé z kraje v květnu na netu? Slavnosti svobody i Krále Šumavy

Češi zůstali letos v květnu evidentně přikovaní ke svým televizním obrazovkám. Nechtěli si nechat ujít hokejový šampionát, který se konal po jedenácti letech opět v České republice.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zaujal je ale i film Fotograf inspirovaný osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka a jeho bývalé manželky Sáry. Pátrali také po více informacích o reality show Dovolená v protektorátu či Výměna manželek. Co dál figurovalo v květnovém Seznamu skokanů českého internetu?

 Jaká témata byla hitem v květnu?

V květnu jsme se napříč regiony vydávali za sportem a kulturou. Pozornost budila Muzejní noc i Noc kostelů, ale i tradiční studentské oslavy jara v podobě majálesů. Za sportem jsme se vydali na pražský maraton i karlovarský půlmaraton nebo na hvězdně obsazenou Zlatou tretru. Více se dočtete  na našem blogu.

Lišila se nějak témata skokanů v Plzeňském kraji?

Na Plzeňsku to v květnu žilo především oslavami 70. let od konce druhé světové války. Západočeská metropole jakožto Evropské hlavní město kultury k této příležitosti přichystala velkolepý program. S hezkým počasím se tu taky nebáli šlápnout do pedálů a vydali se na cyklistický závod o titul Král Šumavy. Kompletní seznam všech plzeňských skokanů najdete na http://skokani.seznam.cz/#plzensky.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 28.06.2015 07:04



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka