ČSAD zve v sobotu do Přeštic, ukáže historické autobusy i dílny

V Přešticích se v sobotu 27. srpna uskuteční Den otevřených dveří ČSAD autobusy Plzeň. Návštěvníci se mohou těšit na výstavu současných i historických vozidel, okružní jízdy, nebo na prohlídku areálu a dílen.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zájemci si mohou vyzkoušet i řídit autobus. Nebude chybět doprovodný program pro děti. Připraven bude skákací hrad, házení a střelba na cíl a další soutěže pro malé i velké. Vstupné pro všechny zdarma. Přichystáno je i občerstvení.

Den otevřených dveří ČSAD autobusy Plzeň odstartuje v areálu Z-Group bus v Přešticích v Husově ulici v 10 hodin dopoledne, potrvá až do odpolední 15. hodiny.     

„K vidění bude průřez současným vozovým parkem, ale především řada historických vozidel. Nejen malí návštěvníci si můžou vyzkoušet místo řidiče ve vystavených autobusech. Rádi mezi sebou také uvítáme nové zájemce o práci řidiče autobusů. Pro nové řidiče nabízíme náborový příspěvek až 30 tisíc korun,“ sdělil ředitel divize ČSAD autobusy Plzeň autobusového dopravce Z-Group bus Václav Königsmark. 

Plzeňské ČSAD je nejstarším soukromým dopravcem v západních Čechách. V kraji funguje již téměř 25 let. V tuto chvíli má 110 autobusů a 160 zaměstnanců. Pro zájemce nabízí i vyhlídkové jízdy historickým autobusem a v letních měsících cyklobusy. Provozuje také Muzeum dopravní techniky v Plzni-Doubravce. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.08.2022 11:47



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka