Čtvrteční Sportmanie láká na Straku, Horvátha, oštěpaře Frydrycha i přenos fotbalu

Také ve čtvrtek 24. srpna přivítá Letní Sportmanie Plzeň 2017 významné top sportovní osobnosti. Atraktivní blok odpoledního programu odstartuje v 16:30 autogramiáda FC Viktoria Plzeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

Podepisovat se fanouškům bude útočník Michael Krmenčík, a to v prostoru před hlavní Amfiteátr stage.

V 17 hodin na hlavní scéně začne beseda s oštěpařem Petrem Frydrychem. Rodák z Klatov nedávno získal v Londýně bronzovou medaili na mistrovství světa v atletice, když oštěpem hodil 88,32 metru.

V 17:30 budou hosty Letní Sportmanie Plzeň 2017 dvě významné plzeňské sportovní VIP osobnosti Martin Straka a Pavel Horváth. Pavel Horváth je bývalým levonohým fotbalovým záložníkem a reprezentantem, který v Plzni ještě nedávno zastával post asistenta trenéra, nově je trenérem FK Baník Sokolov. Martin Straka je bývalý český hokejový útočník, držitel zlaté medaile z mistrovství světa i zimních olympijských her. Naposledy oblékal dres extraligového klubu HC Škoda Plzeň, je zároveň jeho majitelem.

Beseda s Martinem Strakou a Pavlem Horváthem plynule přejde do sledování přímého přenosu fotbalového utkání mezi FC Viktoria Plzeň a kyperským klubem AEK Larnaka FC, které je součástí 4. předkola Evropské ligy. Utkání se hraje na Kypru a je odvetou, první utkání odehrané před pár dny na plzeňském stadionu ve Štruncových sadech skončilo pro Plzeň vítězstvím 3:1.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka