Čtvrtou posilou Viktorky je útočník Jan Kliment

Čtvrtou letní posilou Viktorie Plzeň je útočník Jan Kliment, který naposledy působil v polské Wisle Krakov. V Doosan Areně podepsal kontrakt na dva roky a v nové sezoně oblékne dres s číslem 9.

Cílená propagace v Plzni

Osmadvacetiletý útočník Jan Kliment během své kariéry oblékal dresy Jihlavy, bundesligového Stuttgartu, dánského Bröndby Kodaň, Slovácka a naposledy působil v polské nejvyšší soutěži. Nejlepší střelec Mistrovství Evropy jednadvacítek z roku 2015 a pětinásobný reprezentant se nyní stává viktoriánem!

„Přichází k nám velmi zkušený hráč, který by se měl bez problémů adaptovat na nové prostředí a být pro nás okamžitou posilou. Od útočníka se samozřejmě očekávají góly, Honzovi tedy přeji, aby jich v našem dresu nastřílel co nejvíce a přispěl k úspěchům celého týmu,“ uvedl k nové posile generální manažer klubu Adolf Šádek.

„Jde o silného hráče s dobrým krytím míče, kvalitním pohybem po hřišti a čichem na góly. Jsme rádi, že se vše podařilo dotáhnout a můžeme Honzu přivítat v našem týmu,“ dodal hlavní kouč Viktorie Michal Bílek.

„Jsem strašně rád, že můžu přijít do takhle velkého klubu. Zázemí na mě dýchá pozitivními pocity. Mám radost, že vše vyšlo, protože Plzeň pro mě byla úplně nejlepší variantou. Láká mě vidina evropských pohárů a těším se na to, že o ně společně zabojujeme,“ prozradil nový kanonýr FCVP.

Jan Kliment je celkově čtvrtou letní posilou Viktorie. V předchozích dnech klub angažoval navrátilce Václava Pilaře, exkarvinského Kristiho Qose a talentovaného gólmana Martina Jedličku.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka