Cyklisté pozor, vodárna bude pracovat ve Škoda sport parku

Vodárna Plzeň zanedlouho spustí důležitou stavbu, která se dotkne doudleveckého Škoda sport parku a vyžádá si zvýšenou pozornost a opatrnost chodců i cyklistů v okolí.

Jarní servisní akce AUTO CB

"Pracovat budeme na obnově vodovodních šoupat v místě stávajícího vodovodního uzlu, který je zásadním místem pro zásobování vodou zejména pro vodojem Sylván a vodojem Sytná. První z nich zásobuje vodou území Lochotína, Bolevce, Zavadilky, Bílé Hory nebo Radčic, druhý Košutku, Třemošnou, Zruč-Senec, Českou Břízu, Druztovou, Dolany nebo Chotíkov. Na Borských polích se ještě odděluje potrubí zásobující Nýřansko (Tlučná, Nýřany, Blatnice, Myslinka, Kamenný Újezd, Úherce, Zbůch, Líně)," říká mluvčí Vodárny Dana Veselá.

Konkrétní práce se budou odehrávat poblíž skateboardového hřiště a blízké cyklostezky. Dojde tu k výměně celého uzlu z vodovodních řadů DN 800 a DN 600 včetně osazení nových uzávěrů a částečnému odbourání a zrušení stávající armaturní šachty včetně stávajících vodovodů a části betonových bloků. 

Práce budou zahájeny po předání staveniště dne 30. října 2023 a skončí podle klimatických podmínek v průběhu letošního prosince. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka