Daikin daroval klimatizační jednotky kojeneckému ústavu Na Chmelnicích

Dětské centrum v Plzni Na Chmelnicích získalo od Daikinu Plzeň darem nový systém klimatizačních jednotek v hodnotě několika desítek tisíc korun.

Cílená propagace v Plzni

Jedná se o dvě vnitřní jednotky a jednu venkovní jednotku. Dříve v letošním roce ještě daroval čističku vzduchu. Daikin již dříve podpořil řadu příspěvkových organizací i dětské domovy v regionu.

Dětské centrum Plzeň se dlouhodobě věnuje pomoci opuštěným, postiženým či jinak sociálně znevýhodněným dětem a dosud nemělo tento druh vybavení, které by zpříjemnilo pobyt v centru pro děti i pracovníky. „Děkujeme Daikinu za milý dar, který bude dobře sloužit pracovníkům a hlavně vytvoří zdravější prostředí pro děti,“ ocenila zařízení Jana Tytlová, ředitelka Dětského centra v Plzni.
„Jsme rádi že naše produkty mohou potešit i tam, kde je to opravdu potřebné. V podobných iniciativách plánujeme pokračovat i do budoucna,“ říká Tomáš Matoušek z Daikinu Plzeň. 

Daikin již v minulosti podobná zařízení podpořil. Před Vánoci se firma stala partnerem projektu Strom Splněných Přání a finančně podpořila dětské domovy, kam rovněž putovaly čtyři čističky vzduchu Daikin.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
07.08.2020 14:03



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka