Daikin daruje čističky vzduchu dětským domovům

Hned dvě čističky vzduchu Daikin v celkové hodnotě 28 000 tisíc korun poputují do Dětského domova Plzeň a Dětského domova Trnová.

Cílená propagace v Plzni

Stane se tak u příležitostí každoroční akce Vánoční  strom splněných přání v Nákupním centru Borská, která se letos koná již po dvaadvacáté.  

Od čtvrtka 3. prosince je v pasáži Nákupního centra Borská opět připraven vánoční stromeček, u kterého se budou plnit vánoční přání dětí z dětských domovů v Plzeňském kraji. Svou troškou do mlýna se rozhodl přispět také jeden z partnerů akce, společnost Daikin, která daruje dvě čističky vzduchu dětským domovům v Plzni a Trnové. „Čističky vzduchu Daikin minimalizují příznaky astmatu a alergie, protože odstraňují částice prachu a pylu ve vzduchu a podporují zdraví odfiltrováním vzdušných virů a bakterií,“ říká Tomáš Matoušek, náborový a PR specialista společnosti.

Dětské centrum Plzeň Na Chmelnicích, ke kterému patří dětské centrum Partizánská, je příspěvková organizace statutárního města Plzně. Jedná se o zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní péči dětem od narození do tří let věku v sociální a zdravotně sociální tísni. Dětský domov Trnová se naopak specializuje na děti předškolního věku, tj. děti od jednoho roku do šesti let, převážně z větších sourozeneckých skupin, kterým tímto DD Trnová umožňuje vyrůstat společně se svými sourozenci, aniž by došlo k přetrhání sourozeneckých vazeb.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka