Dárková prodejna v Prazdroji je otevřená

Máte chuť na čerstvě natočený nefiltrovaný ležák Pilsner Urquell? Nebo chcete své blízké potěšit originálním dárkem s pivní tematikou?

Jarní servisní akce AUTO CB

Pak zamiřte do dárkové prodejny na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Na jednom místě najdete nejrůznější předměty značky Pilsner Urquell, včetně dárkových poukazů na jedinečné zážitky a prohlídky pivovarů. A navíc vám tady stočí výtečný nefiltrovaný ležák Pilsner Urquell do litrové patentní lahve nebo unikátního growleru! Nádoby pak můžete využít na příští nákup nebo si pivo necháte načepovat v nejbližší hospůdce s výdejním okénkem.

V nabídce dárkové prodejny v pivovaru Plzeňský Prazdroj nechybí půllitry, korbele, dřevěné bedýnky a speciální balení piva Pilsner Urquell. „Dárek se může stát výjmečným originálem, stačí jej opatřit osobním věnováním – buď si nechat vygravírovat na sklo vlastní text, nebo na textil vyšít speciální výšivku. Na půllitry lze vybrousit konkrétní věnování či jméno. Stačí si vybrat druh písma, sklenici a je to!“ doporučuje Milan Klich, vedoucí obchodních služeb.
Pokud rádi nakupujete z pohodlí domova přímo na www.eshop.prazdroj.cz, můžete si objednané zboží v dárkové prodejně vyzvednout.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 25.10.2020 14:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka