Dárky a suvenýry z Plzně lze nově zakoupit na e-shopu Visit Plzeň

Dárky a suvenýry z Plzně je nyní možné zakoupit i online. Městská příspěvková organizace Plzeň-TURISMUS spustila na začátku prosince nový e-shop.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na něm návštěvníci i Plzeňáci najdou vybrané dárky a upomínkové předměty, které si mohou nechat poslat, nebo si je osobně vyzvednout.

Služby informačních center města Plzně jsou neustále zkvalitňovány. „Před rokem bylo možné zakoupit dárky a suvenýry z Plzně v infocentru na náměstí Republiky. V létě přibyla nová moderní pobočka infocentra na nově zbudované Palubě Hamburk u hlavního vlakového nádraží. Před pár dny jsme spustili e-shop https://eshop.visitplzen.eu/, jehož nabídku budeme neustále rozšiřovat a zlepšovat. V tuto chvíli pracujeme také na nových kolekcích suvenýrů, které představíme na začátku příštího roku, je na co se těšit,“ uvedla Zuzana Koubíková, ředitelka městské příspěvkové organizace Plzeň-TURISMUS

Na e-shopu jsou k mání upomínkové předměty pro návštěvníky i místní. Vybírat lze z klasických kusů, hrnků z porcelánu nebo keramiky, plecháčků, knih o Plzni, historii města nebo plzeňštině i textilu od triček, čepic, kšiltovek, přes ponožky až po dětská body. Nechybí ani tematické kolekce, předměty značek Plzeňský Prazdroj, #copatutoje od Horsefeathers, Adolf Loos Plzeň nebo Patton Memorial Pilsen i plzeňská kolekce S duší Plzně. „Přibyly také designové kousky a hodnotnější dárky, které nejsou „jen“ na památku, ale užijete je každý den. Například kolekce porcelánu s plzeňskými motivy nebo vintage batoh Patton Memorial Pilsen. Novinkou jsou také balicí papíry ve čtyřech provedeních – „loosovský“ mramorový, s hvězdičkami Patton Memorial Pilsen, s plzeňskými kašnami a dětský s motivy plzeňských turistických cílů pro rodiny s dětmi,“ prozradil Dalibor Linda, vedoucí plzeňských infocenter.

Zboží je možné si nechat poslat přes Zásilkovnu, nebo si ho rezervovat k osobnímu odběru v infocentru na náměstí Republiky 41, kde lze platit hotově nebo platební kartou. V případě dotazů týkajících se objednávky nebo dostupnosti zboží je k dispozici e-mail eshop@visitplzen.eu nebo telefonní linka 378 035 330. 

Poznámka redakce: weby na míru vám vytvoří plzeňská společnost UNIWEB.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 13.12.2021 17:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka