David Limberský v neděli před Jabloncem podepíše novou knížku

V rámci předzápasového programu před ligovým duelem s Jabloncem proběhne před Doosan Arenou veřejné představení nové knihy Davida Limberského spojené s autogramiádou.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na nedělní ligový duel s Jabloncem (16:00) se rozhodně vyplatí vyrazit s dostatečným předstihem. Již ve 14:00 proběhne před Doosan Arenou veřejné představení zbrusu nové knihy Davida Limberského Byla to jízda spoluautorů Ervína Schulze a Zdeňka Soukupa.

Navazovat na něj bude autogramiáda právě viktoriánské legendy. Fanoušci si budou moci přímo na místě knihu zakoupit ve stánku Viktoria shopu a hned si ji nechat podepsat či vepsat věnování.

„I kvůli koronaviru jsem poslední dobou neměl moc možnost se fanouškům takhle podepsat a na setkání s nimi se těším. Zároveň věřím, že má kniha pro ně může být zajímavým dárkem. A na závěr dne si pak společně vychutnáme vítězství Viktorky v důležitém zápase,“ těší se „Limba“.

Představení i autogramiáda proběhnou ve speciálním stanu vedle pokladen v Pallově ulici (poblíž restaurace Klubovka) a potrvá stylově 90 minut, tedy do 15:30. Následně budou mít fanoušci dostatek času přesunout se na svá místa v Doosan Areně, kde úderem čtvrté odpolední vypukne atraktivní ligový souboj s Jabloncem.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka