Dekorativní kosmetika Estée Lauder: produkty, které potřebujete pro dokonalé líčení

Správný make-up vám umožní zazářit v celé své kráse. Zásobte se nejen znalostmi a dovednostmi, ale také kosmetikou. K tomu potřebujete kvalitní kosmetické produkty, se kterými dokážete vykouzlit dokonalé denní i večerní líčení. V našem článku vám řekneme, co budete potřebovat k vytvoření dokonalého líčení.

Jarní servisní akce AUTO CB

Náš seznam obsahuje produkty, které vám přijdou vhod každý den a vůbec nezáleží na tom, zda máte v plánu večerní nebo denní líčení. Uvedené níže produkty se hodí pro každou situaci. Pojďme si tedy podrobněji probrat, jakou dekorativní kosmetiku budete potřebovat a zakoupit si ji můžete na webových stránkách makeup.cz.

1. Podkladová báze pod make-up. Produkt, na který se nesmí zapomenout. Aplikuje se po hydratačnímu krému, před make-upem. Podkladová báze (nebo také primer) hraje v celém postupu líčení důležitou roli - pomáhá připravit pokožku na aplikaci následných produktů. Kromě toho vyhlazuje drobné nedokonalosti pleti, chrání pokožku před nepříznivými účinky slunečního záření, zajišťuje lepší přilnavost kosmetiky, aby nedošlo k efektu masky a významně prodlužuje trvanlivost líčení očí. Existuje několik typů podkladových bází pod make-up – matující, rozjasňující a sjednocující tón pleti.

Například: Hydratační podkladová báze pod make-up s efektem zářivé pleti - Estée Lauder Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer 

2. Make-up. Základem každého úspěšného líčení je dokonalý tón obličeje, kterého lze dosáhnout pomocí make-upu ve vhodném odstínu. Takový produkt by měl sjednotit tón pleti, dodat jí zdravý vzhled, skryt nedostatky i dokonce chránit pokožku obličeje před nepříznivými vlivy prostředí. Pokud máte mastnou pleť, dejte přednost tekutému make-upu, a pokud máte suchou, zvolte přípravek krémové konzistence. Make-up musí nutně obsahovat pečující složky.

Například: Make-up s UV filtrem - Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10

3. Korektor. Tento přípravek skvěle maskuje drobné kožní defekty a nedokonalosti: vyrážky, skvrny a zarudnutí. Korektor také skryje kruhy pod očima i mimické vrásky, díky čemuž bude líčení očí vypadat svěžeji. Kromě toho lze produkt použít pro konturování obličeje. 

Například: Korektor - Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Concealer

4. Tužka na obočí. Správně upravené obočí pomůže zkorigovat tvar obličeje a udělat pohled výraznějším. Pro úpravu obočí budete potřebovat tužku na obočí. Vybírejte ji podle barvy vlasů, protože obočí by mělo mít přirozený odstín. Pokud máte světlé vlasy, barva vašeho obočí by neměla být o více než dva odstíny tmavší než vaše vlasy. Tmavovlasé dámy by se měly řídit opačným pravidlem – obočí by mělo být o několik odstínů světlejší než barva vlasů. Pokud ale máte přirozeně husté obočí, pak stačí jen jemně vyplnit mezery tužkou a vystínovat obočí kartáčkem.

Například: Multifunkční tužka na obočí - Estée Lauder Brow Multi-Tasker

5. Oční stíny
zdůrazní barvu očí, jejich hloubku, dodají líčení tajemnost a zvláštní kouzlo. Navíc pomocí správné techniky můžete očními stíny vizuálně zvětšit oči i dokonce změnit jejich tvar. Vyberte si paletku s odstíny, které dobře ladí s barvou vašich očí. Kombinujte různé odstíny a vytvořte jedinečné líčení očí. Pro denní líčení je lepší zvolit matné oční stíny a pro večerní líčení směle použivejte perleťové a třpytivé textury. 

Například: Paletka očních stínů - Estée Lauder Pure Color Envy Luxe EyeShadow Quad

6. Řasenka
dělá oči výrazné a dodává řasám objem. Vyberte si kvalitní řasenku, která řasy neslepuje a prodlužuje je. 

Například: Řasenka - Estée Lauder Sumptuous Extreme

7. Rtěnka
je univerzální kosmetický přípravek, který zvýrazňuje rty a dělá je šťavnaté. Pro denní líčení se budou hodit dlouhotrvající matné a saténové rtěnky. Pro večerní look si můžete vybrat jakékoliv textury.  

Například: Rtěnka - Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka