Desítka nových strážníků posílila řady Městské policie Plzeň

Městská policie Plzeň na velitelství v Perlové ulici uvítala ve svých řadách desítku nových strážníků. Ti, po několika týdenním povinném kurzu, úspěšně absolvovali zkoušku z odborné způsobilosti před komisí Ministerstva vnitra ČR.

Cílená propagace v Plzni

Pogratulovat a předat služební odznaky a osvědčení pro výkon jejich nového povolání přišel společně s vedením městské policie i člen Rady města Plzně pro oblast bezpečnosti a prevence kriminality Jiří Winkelhöfer.  

„Gratuluji novým strážníkům k úspěšnému složení zkoušek. Jsem hrdý, že jste se stali součástí našeho týmu a brzy vyrazíte do ulic dělat s námi Plzeň bezpečnější. Buďte pyšní na svou práci a pamatujte, že vaše služba je závazkem vůči veřejnosti. Přeji vám hodně úspěchů a vždy bezpečný návrat ke svým blízkým“, uvedl Petr Nováček, velitel městské policie. 

Radní Jiří Winkelhöfer připomněl, že Městská policie Plzeň v druhé polovině loňského roku rozjela velkou náborovou kampaň, jejímž prostřednictvím propagovala svou práci a také hledala nové členy. „Chceme rozšířit řady členů Městské policie Plzeň, aby byly hlídky městské policie v ulicích vidět a Plzeňané tak měli pocit bezpečí. Možná, jste se přihlásili proto, že vás kampaň oslovila. To, že jste prošli náročným kurzem ukazuje, že máte o tuto zodpovědnou a náročnou službu zájem. Věřím, že se vám bude líbit a najdete v ní smysl,“ řekl během slavnostního vyřazení radní Jiří Winkelhöfer.

V současné době u městské policie slouží 238 strážníků. 

foto: mp plzeň

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka