Dětem z Centra Hájek udělal dárky radost i primátor

Primátor města Plzně Martin Zrzavecký navštívil ve čtvrtek Centrum Hájek, které nabízí komplexní služby v oblasti sociální denní péče a zaměřuje se na intenzivní léčebnou rehabilitaci dětí s postižením od jednoho roku do 15 let věku.

Cílená propagace v Plzni

Primátor si nejprve prohlédl zařízení, poté se zúčastnil Mikulášské besídky, kterou připravil personál centra pro své dětské klienty. Radost dětem udělala nejen nadílka z rukou čerta, anděla a Mikuláše, ale také dárky, které s sebou přivezl primátor. Každé dítě od něj dostalo mikulášský balíček, pro centrum město zakoupilo nejrůznější rehabilitační pomůcky v hodnotě 20 tisíc korun.

Město Plzeň Centrum Hájek podporuje dlouhodobě, a to mnoha způsoby, mimo jiné i prostřednictvím grantového programu sociálních služeb města Plzně. Centrum Hájek je projekt Asociace pro pomoc handicapovaným dětem, která vznikla na konci roku 2010. Založili ji rodiče pečující o těžce postiženého chlapce Samuela. Centrum vzniklo na základě neuspokojené poptávky sociálních a rehabilitačních služeb pro handicapované děti. Dnes pod tímto názvem působí denní stacionář pro děti do 15 let a centrum intenzivní léčebné rehabilitace TheraSuit.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 06.12.2016 06:03



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka