Děti z Lábkovky mají novou prolézačku

V rámci rozšiřování a modernizace stávajících hřišť přibývají každým rokem v plzeňském centrálním obvodu další nové dětské hrací prvky.

Jarní servisní akce AUTO CB

K nové herní sestavě se skluzem a houpačkou z minulého roku, nechal obvod nainstalovat dětem z Lábkovy ulice i novou prolézačku.

„Každé tři měsíce provádíme pravidelné odborně technické kontroly všech herních prvků po celém obvodu. Z těchto kontrol jsou předkládány podrobné revizní zprávy včetně fotodokumentace. Herní prvky, které už dosloužily či prostě z hlediska bezpečnosti nevyhovují nahrazujeme zcela novými“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu. „Jsme rádi, že jsme mohli vylepšit další z našich dětských hřišť, která máme ve správě. Nová prolézačka se bude dětem určitě líbit. Vhodně doplnila novou herní sestavu se skluzem a houpačkou, kterou zde obvod nechal nainstalovat minulý rok“, doplnil David Procházka.

Děti z Lábkovy ulice a jistě i z blízkého okolí si na této nové prolézačce vyzkouší nejenom svoji obratnost, ale je to i další impuls k aktivnímu pohybu, hrám a vlastnímu aktivnímu rozvoji.

“Nové herní prvky v Lábkově ulici nejsou zdaleka jedinými, které jsme v nedávné době nechali nainstalovat. Další najdou rodiče s dětmi na hřišti v Puškinově ulici, kde trojramenný kolotoč pro malé děti a předškoláky nahradil zrušenou dřevěnou lezeckou stěnu, ve Štruncových sadech stojí zase moderní sestava se skluzem místo nevyhovující staré a v Mandlově ulici přibyl k lanové sestavě hrad se skluzem místo na podzim demontované sestavy“, vypočítává starosta.
Městský obvod Plzeň 3 myslí v první řadě na bezpečnost a funkčnost všech dětských zařízení, a proto jsou také každý týden osobně kontrolována pověřenými pracovníky úřadu. Dětská hřiště včetně hracích prvků a sestav jsou tak v plzeňském centrálním obvodě neustále pod odborným dohledem.


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka