Děti z mateřinek o mikulášskou nadílku nepřišly

Stalo se již tradicí, že vedení plzeňského centrálního obvodu navštěvuje v tuto dobu všechny obvodní mateřské školy, aby dětem předalo mikulášskou nadílku a popřálo jim hezké a bohaté Vánoce.

Cílená propagace v Plzni

Ani letos obvod na své malé občánky nezapomněl, ale musel se přizpůsobit momentální situaci, která zde v boji proti pandemii koronaviru je.

„Stejně jako v minulých letech jsme postupně navštívili všechny obvodní mateřské školky, ale v rámci opatření, a hlavně z hygienických důvodů, se s dětmi nepotkávali a jejich mikulášskou nadílku převzaly paní ředitelky, které ji poté dětem předaly,“ informuje Petr Baloun, místostarosta MO Plzeň 3, který má mateřské školy ve své gesci. „Místo setkání jsme dětem připravili překvapení ve formě videa, na kterém je pozdravil Mikuláš, anděl i čertové a své přání pronesli i jednotliví členové vedení,“ prozradil Petr Baloun.

Děti na všech mateřských školkách se mají opravdu na co těšit.

„Kromě tradičního adventního kalendáře děti dostaly bezpečnostní reflexní přívěsky, do tříd papírový betlém, pro předškoláky jsme v rámci BESIPu pořídili cvičný sešit na dopravní výchovu a pro jednotlivé školky i hračky dle jejich výběru. Věřím, že i bez naší návštěvy si děti nadílku užijí, a my doufáme, že se v příštím roce vše vrátí do starých kolejí, tak jak jsme byli zvyklí“ sdělil David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Na děti a jejich učitelky čekalo ještě jedno překvapení.

„Dětem jsme jako jeden z dárků předali i vstupenky na oblíbený kolotoč na Adventních trzích na náměstí Republiky a jejich paní učitelkám jsme věnovali růže jako poděkování za jejich obětavou a náročnou práci v době kovidové pandemie“, dodal Petr Baloun.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka