Dětské hřiště v Přeštické ulici v Doudlevcích má novou hrací sestavu

Hřiště s novou hrací sestavou si užívají děti z Přeštické ulice v plzeňských Doudlevcích. Tu nechal nainstalovat plzeňský centrální obvod a tím rozšířil o nový dětský prvek stávající hřiště, které patří mezi 91 dětských hřišť nacházející se na území Městského obvodu Plzeň 3.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Jsme rádi, že jsme mohli vylepšit další z našich dětských hřišť, která máme ve správě“, říká místostarosta centrálního obvodu David Procházka. „Pečlivě dbáme na to, aby bezpečnost a funkčnost všech dětských zařízení v našem obvodě byla prvořadým kritériem, a proto je kontrolujeme každý týden a během každých tří měsíců se pak provádí pravidelné odborně technické kontroly všech prvků včetně revizní zprávy a fotodokumentace“, dodává David Procházka.

Svoji obratnost si na nové hrací sestavě vyzkoušejí i děti z mateřské školy v Resslově ulici, které toto hřiště často navštěvují. 

„Tato školka bohužel nemá svojí vlastní zahradu a tak velmi často využívají dětské hřiště v Přeštické ulici. Proto jsme také s paní ředitelkou konzultovali pořízení této sestavy. Je přece jenom lepší, když si děti vyberou, co se jim samotným líbí“, doplnil místostarosta Procházka.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka